sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Päiväni

On ollut kivaa tänään. Löysin sen kivan videon tänään, minkä jaoin tännekin, koska se oli niin hauska. :D
Sitten olen pohtinut, että jos alkaisi pelata yhtä roolipeliä, minkä nimi on Immortal Night. Mutta en tiedä onko se sellainen jokin taistelupeli. Siinä on vampyyrejä ja ihmissusia. Kuulostaa kivalta, mutta toisaalta taas ei. Ja se on englannin kielinen, joten en tiedä sujuisiko sen pelaaminen minulta. Ehkä The Sims 3- Supernatural -peli riittää minulle. Tai sitten ei, täytyy miettiä vielä.
Meillä oli tänään sellainen pääsiäisjuhla. Oli kaikkea tarjottavaa ja meille tuli sukulaisia. Oli kiva tavata niitäkin. :)

Sitten äsken olen kirjoittanut. Päähenkilö muuttuu kohta vampyyriksi. Mutta en kerro mitä siinä tulee tapahtumaan seuraavaksi. Minulla on tarkka suunnitelma miten tapahtumat etenevät.
Toivon mukaan saan hyviä inspiraatioita jatkolle. Siis siihen fantasiatarina 3:een, 4:een, 5:een jne. Olisi todella kiva, jos tarina ei päättyisi siihen kolmasosaan. Kyllä minulla pitäisi riittää inspiraatiota jatkollekin. Kunhan mietin erilaisia vaihtoehtoja, niin kyllä saan jatkoa tälle tarinalle.
Ja jos tämä maalla olo jotenkin inspiroisi. Siitä olikin erään anonyymin kanssa puhetta, että ainakin sille anonyymille tulee inspiraatioita maalla. Tiedä häntä tuleeko minulle. Nimittäin olen jäälleen täällä maalla. Huomenna pitäisi päästä pois.:)
Että tällainen päivä. Jos sitä vaikka ulkoilisi vielä vähän, niin en olisi koko päivää sisällä. Olinhan minä järven jäällä, mutta olisi taas kiva päästä ulos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti