sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

500 postaus!! :o

Totta se on! Tämä tosiaan on viidessadas postaus! :D

Nyt onkin ollut parin päivän tauko bloggaamisessa, koska en ole vaan ehtinyt kirjoittaa tänne.

Ei ole enää niin väsynyt ja masentunut olo. Silloin neljäntenä päivänä oli kyllä ihan kamalaa. Mutta nyt koitan saada asiani kuntoon. En ole masentunut, mutta ei se  neljäs päivä todellakaan mikään kiva päivä ollut. Nyt on vähän parempi olo. En ihme kyllä jännitä niin paljon, kuin pitäisi, mutta kai se stressi laantuu jossain vaiheessa.
Kirjoitin jopa vähän. Pääsin 15. lukuun. :) Siihen on nyt A4 liuskoissa kirjoitettu 2 sivua. Ja yhteensä koko käsiksessä on 77 sivua. Toteutin yhden inspiraation, minkä sain jo kauan sitten. Tai ei siitä ole niin kauaa, kuin silloin sitä ideaa ennen olevasta ideasta. Joo, olen hyvä selittämään. :D
Mutta kirjoittaminen sujuu muuten ihan hyvin, paitsi että minun täytyy nyt vähän miettiä miten jatkan tarinaa. Ei siihen miettimiseen varmaan kauaa mene?

Olen maalla nyt. Varmaan kirjoittaminen menee ihan hyvin senkin takia, koska en täällä niin paljon mieti kouluasioita. Ja musiikki on myös yksi asia, minkä takia kirjoittaminen sujuu ja ajatukset pysyy pelkästään kirjoittamisessa.
Olen tässä ajassa myös lukenut jonkin verran taas Twilight EPÄILYS -kirjaa. :)
Pitäisi katsoa taas se Twilight AAMUNKOI OSA 2 -elokuva.
Mutta nyt tämä bloggaaminen ei suju. Täytyy varmaan lopettaa tämä 500 postaus tähän. Eli elossa olen edelleen. Nyt onneksi menee vähän paremmin, kuin neljäntenä päivänä.

2 kommenttia:

  1. Onnea hurjasta postausmäärästä. :) Ja hyvä että voi paremmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Joo minunkin mielestä se on hyvä, etten ole enää niin maassa, niin kuin silloin aikaisemmin. :)

      Poista