torstai 11. huhtikuuta 2013

Ei pahanlaatuinen

Ei se mikään pahanlaatuinen blokki ollutkaan. Sain ainakin 1½ sivua kirjoitettua, mutta nyt tuli taas sellainen este, että en keksi mitään enempää tähän lukuun. Tuntuu, kuin sen erään ihmisen pitäisi jo lähteä vampyyriperheen luota. Mutta ei sen kuulu vielä niin mennä, koska luku on TAAS liian lyhyt. Tahdon pitempiä lukuja!! Mutta en keksi mitään lisättävää. Muuta kuin sen lopun ja lopun ei kuulu tulla vielä.
Vähän tahmeaa taas, mutta kyllä tämä sujuu varmasti taas illalla paremmin, kun yritän taas. Koska en saa rauhaa, jos en kirjoita. Ajatukset ajautuvat aina vain kirjoittamiseen. En kestä, jos en kirjoita, vaikka kuinka olisikin blokki. On pakko jotain kirjoittaa. Ai niin, ehdin kirjoittaa tänään sen takia, koska tulin aikaisin kotiin. Sen takia ehdin tänne blogin puolellekin päivitellä kuulumisia.
Tekee mieli taas kahvilaan. Sekään ajatus ei jätä minua rauhaan. Mutta kun pitäisi säästää, niin minulla on tällainen ristiriita tilanne, jos sitä niin voisi kutsua.
Eilen illalla muuten kirjoittaminen alkoi sujua. Mutta kirjoitin vain vähän aikaa, joten hyvä että edes sen ajan meni hyvin. Heti kun tuli seuraava päivä sujui hetken hyvin ja sitten taas tuli esteitä.
Olen löytänyt hyviä remix biisejä. Voisin linkittää yhden tähän:

Aika hyvä:D
Ja juuri nyt kuuntelen sitä alkuperäistä versiota tuosta biisistä. Sehän on Kanye Westin Heartless.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti