lauantai 27. huhtikuuta 2013

Kipua

Au, auts, aih! Olen älähdellyt tuolla tavalla siitä asti, kun tulimme maalta kotiin. Alaselkäni on sairaan kipeä. Pystyn kirjoittamaan blogiin vain iPadin avulla. Tietokoneen ääressä on hankala tehdä mitään, kun selkä on kipeä. Kirjoittaminen olisi myös hankalaa, jos tekstiä syntyisi. Juuri sopivaan kohtaan tuli tämä blokki. Makaan nyt tässä sängylläni iPad sylissäni ja kirjoitan tätä postausta.

Maalla oli ihan mukavaa. Ainakaan silloin ei selkää särkenyt.
En ole ehtinyt miettiä mitään stressaavaakaan, kun olen ollut vain netissä ja nauttinut viikonlopusta.
Otin särkylääkkeenkin ja sen kyllä pitäisi auttaatässä jonkin ajan päästä. Siitä on kylläkin jo hyvän aikaa, kun otin sen. Pian pääsen varmaan taas liikkeelle. Tai hetkinen. Muistin juuri, että huomasin selkäkipuni maalla, kun kumarruin ottamaan kenkiäni. Mutta silloin kipu ei ollut niin paha. Nyt se on pahimmasta päästä.
Mitäs muuta olen sitten puuhastellut? Olin koiran kanssa ulkona maalla. Leikin sen kanssa hippaa. Koira peittosi minut siinä lajissa. Sen jälkeen me molemmat löimme hengästyneitä.
Olisi muuten todella kiva, jos maanantaina en olisi tällaisessa kunnossa töissä. Ja jos tämä jatkuu vielä tiistaina tai koko seuraavan viikon, niin ei hyvä. Minun olisi kyllä hyvä olla töissä ensi viikolla, koska minua todellakin tarvitaan siellä. Täytyy tehdä vähän kaikennäköstä silloin.
Ja kaikki varmaan arvaavat etten ole kirjoittanut sanaakaan tänään. Muuta kuin tänne blogiin. Tekstitiedostoa en ole arvannutkaan, vaikka mieli on tehnytkin. Mutta ei, annan sen fantasiatarina 3:n olla vaan nyt. Tauko tekee vain hyvää. Minun täytyy varmaan nyt toitottaa sitä itselleni vähän väliä, etten sorru avaamaan tekstitiedostoa kesken tauon. Miten kirjoittaminen tuntuu mielekkäimmältä tekemisestä, kun pitäisi pitää taukoa siitä? No oli miten oli, minä jatkan lepäillyt. Jos sitä joisi pari lasillista cokista, kun olen antanut särkylääkkeen vaikuttaa vielä vähän aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti