keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Blokki

On ollut ihan kiva päivä. Sain inspiraation aamulla juuri pahaan aikaan, kun olisi pitänyt lähteä kotoa. Kirjoitin nopeasti siihen Houkutus inspiraatiovihkooni muutaman rivin, että muistan ensinnäkin sen dialogin pätkän, mikä pälkähti mieleeni. No nyt se on suttuisella käsialalla raapustettu tuonne inspiraatiovihkoon ja se vaaleanpunainen vihko on jäänyt hyödyttömäksi. Minulla on nyt niin monta muistikirjaa, etten tarvitse sitä vaalenpunaista enää. Harmi etten ehtinyt saada sitä täyteen, mutta ihan kiva, että on uusi inspiraatiovihko. Sen ainakin saan hetkessä täyteen. Niin kiireellä kirjoitin sen inspiraationi ylös, että se käsiala oli suttuista ja kirjaimett todella isoja. Vaikka yleensä kirjoitan aika pienellä käsialalla.
Kirjoittaminen muuten ei ole tänään sujunut. Kirjoitin muutaman rivin, mutta siihen se jäikin. Ja yhden jutun laitoin jo tähän lukuun. Mutta en tiedä miten jatkaa. Sanoja ei tule. Miksi minulle tulee aina muutaman viikon välein BLOKKI? :O
Outoa. Todella outoa. Vai enkö vain pysty keskittymään kirjoittamiseen? Kun on mielessä kaikki muut asiat.
Sain sovittua yhden asian, joten sitä en enää stressaa. Ja huomenna näen kaverini. Vai pitäisikö minun käydä kahvilassa sittenkin kirjoittamassa muutama rivi? Tässä ehtisi vielä ennen salkkareita. Paitsi, että juuri se kahvila, missä haluaisin kirjoittaa on sellainen, missä tähän aikaan tulee jokin anniskeluaika. En minä sinne mahdu. Tai jotain sellaista.
Harmittaa. Jos olisin aikaisemmin mennyt, niin ehkä sitten. Mutta muistin sen kahvila kirjoittamisen vasta nyt. Ja ehkä se on parempi minun säästämiselleni etten mene sinne kahvilaan tänään. Enkä huomenna, koska näen opiskelijakaveriani huomenna. On kiva kyllä se asia. Pääsen juttelemaan ja ehkä nauramaan kaverini kanssa yhdessä. Meillä kun on aina niin hauskaa.
Että tällainen päivä. Toivottavasti ylihuomenna olisi parempi kirjoituspäivä. Toivon sitä kovasti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti