sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Sunnuntai

Tänään on ollut tavallinen sunnuntai. Jotenkin tylsä ja vähän minua on ärsyttänytkin tänään.
Keitin viimeisestä teepussista itselleni teetä. Ja se oli oikeasti niin kallisarvoinen, että en malttanut olla juomatta uutta kupillista, jonka tein siitä samasta teepussista. Muutaman kupillisen join, mutta en tiedä onko se nyt jo heitetty pois. Nyt minulla ei ole enää muuta kuin jotain jouluteetä, joka haisee niin pahalta, etten välitä edes maistaa sitä.
Mutta kuitenkin. Minua on ärsyttänyt se, että nenäni edestä viedään kaikki colat. Olen vasta muutaman lasillisen juonut colaa tänä viikonloppuna. Ja en saa nyt avata uutta colapulloa. :'(
Mutta joo, aika pieni juttu, mutta silti olisi kiva saada edes vähän colaa vielä. No sitten aion juoda pari lasillista colaa Coffee Housessa. Sen luulisi tyydyttävän minun limsanjuomishaluni. :D
Tai sitten ihan oikeasti hankin huoneeseeni Pepsiä.:D Ärsyttää, kun kaikki colat juodaan ja mulle ei jää mitään.

Olen muuten kirjoittanut tänään vähän. Ihan vähän vain. Ei sitten vähän ajan päästä huvittanutkaan kirjoittaa. Minun on tehnyt koko päivän kirjoittaa blogiin jotain ja nyt minä sitten kirjoitan. :D

Ensi viikosta tulee varmaan yhtä rankka, kuin tästäkin. Ainakaan siitä viikosta ei tekemistä puutu.

15.4. 2013 maanantai: Töitä. Töistä menen suoraan Coffee Houseen. Siellä vietän aikaani suurimman osan iltapäivästä. Palaan ehkä neljän aikaan kotiin. Kotona sitten vaikka katson elokuvaa, tai luen kirjaa. Koska ei minun varmaan tee mieli enää kirjoittaa silloin. Sitten syön. Syömisen jälkeen voisin tulla kirjoittamaan taas blogiin. Sitten yhdeksältä nukkumaan, että jaksan nousta ajoissa tiistaina.
16.4. 2013 tiistai: Töitä taas. Illalla menemme käymään yhdessä paikassa iskän ja äidin kanssa. Sitten syömme varmaan. Vai syödäänköhän me aikaisemmin? En tiedä. Sitten voisin taas lukea tai kirjoittaa. Taas yhdeksältä nukkumaan.
17.4. 2013 keskiviikko: Töitä. Voisin taas mennä kirjoittamaan Coffee Houseen töiden jälkeen, koska ei minulla siinä ole mitään ihmeellistä tekemistä. Tai sitten menen tapaamaan kaveriani. Ihan miten vaan.
18.4.2013 torstai: Töitä. Jos en ole nähnyt kaveriani keskiviikkona, tapaan hänet varmaan torstaina.
19.4. 2013 perjantai: Töitä. En tiedä menenkö taas hirveän aikaisin töihin, mutta jos menen, pääsen aikaisemmin kotiin viikonlopun viettoon. Varmaan menemme taas maalle, mutta toivon ettemme mene.

ja sitten rentoudun taas viikonloppuna raskaan työviikon jälkeen. ;)

Että sellainen viikko luvassa. Mutta toivon mukaan siitä tulee kiva, ainakin vaikuttaa kivalta, ellen ole hirveän väsynyt. Harmittaa, kun yöunet ovat jääneet niin vähäisiksi. Minulla on edelleen sitä univelkaa. Meinasin nukahtaa tähän sängylle yhdentoista aikaan, kun väsytti niin kamalasti. Mutta ajattelin sitten, etten nukahda, koska sitten en saa unta takuulla yöllä.
Eipä minulla muuta tällä kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti