torstai 4. huhtikuuta 2013

Väsynyt ja saamaton

Tänään on ollut omituinen päivä. Koulussa meni ihan hyvin, mutta koulun jälkeen on ollut omituinen päivä.
Tosin kävin kirjatorissa kyselemässä sen tilauksen perään, koska pelkäsin että siinä olisi käynyt jokin sekaannus tai jotain, koska ei ollut kuulunut koko viikkona mitään. Mutta minulle sanottiin siellä, että huomenna tai maanantaina se tilaus on perillä. Jess, sitten saan ne muistikirjat hankittua. :)

Mutta sitten muuten. Olen kyllä kuunnellut musiikkia ja kaikkea, mutta minua vaivaa yksi asia, mitä en halua huudella täällä blogissa. Siis se ei ole mitään vakavaa, mutta minua harmittaa se kovasti. Muuten stressiä taas ihan kivasti. Ja riitelyäkin tässä päivän aikana on ollut ja ovien paiskomista. HUOM: minä olin se joka paiskoi ovia :D Mutta kuitenkin. Minua suututti tänään ihan hirveästi ja olin tänään muuten aika väsynyt. Ja päätä särki taas. En kyllä haluaisi olla tällainen angstinen teini, mutta minkäs teet, kun kirjoittaminenkin jäi vähemmälle taas.:(
Väsymys johtuu varmaan siitä, kun kelloja siirrettiin tunti.... taaksepäin olikse ? EN MUISTA :D Mutta kuitenkin. Jotenkin se nyt oli.
En ymmärrä miksi minulla on sellaisia kausia, jossa niin kuin olen iloinen ja kaikki menee hyvin. Sitten on sellaisia hetkiä, jolloin on stressiä ja masentaa. Onko se masennus tulossa vai EI? Olisi niin kiva jos ei olisi tällaista hetkellistä alakuloisuutta ja sitten kaikki on hyvin taas. Mutta ei se masennuskaan mikään kiva asia ole. Minähän sen tiedän, koska olen ollut masentunut.
Mitä sitä nyt enempää tässä selittelemään. Olen alakuloinen taas, mutta kyllä tästä varmaan vielä noustaan. Viikonloppu varmaan tekee ihan hyvää. Jos en mieti kaikkea masentavaa. Sitten siitä saattaisi tulla ihan mukavakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti