perjantai 19. huhtikuuta 2013

Vielä yksi

Olen tyystin unohtanut erään asian. Minun on pitänyt marraskuusta saakka lähettää yhteen kustantamoon vielä käsikirjoitukseni. En tiedä sopiiko kässärini niiden kustannusohjelmaan, mutta kokeillaan. Se kustantamo on ainakin yhden kirjan kanssa tehnyt poikkeuksen. Joten kokeilen, jos se tekisi poikkeuksen myös minun kässärini kanssa. Ainahan sitä toivoa saa ;)

Joten lähetän maanantaina fantasiatarinan vielä yhteen paikkaan. Ei siitä mitään haittaakaan pitäisi olla. Jos tulee kiitos, mutta ei kiitos-vastaus niin mitä siitä, sitten tulee. Onhan ainakin yritetty.
Mutta minun täytyy varmaan varmuuden vuoksi muuttaa saatekirjeeseen genren kohdalle Fantasia. Vai laitanko spekulatiivinen fantasia? Olen tässä miettinyt, että eikös se spekulatiivinen fantasia ole fantasiagenren alalaji, joten kai voin laittaa vaan pelkkä fantasia, niin se riittää.

Olen kyllästynyt tähän odotteluun, mutta pakko vielä jaksaa, koska 6 kk ei ole vielä mennyt. Jos ne eivät toukokuun aikana vastaa, niin... hetkinen. Nyt on mennyt 5 kk, kun lähetin fantasiatarinan 3:een kustantamoon. Ihan tasan 5 kk, koska katsoin sähköpostistani, että lähetin fantasiatarinan kustantamoihin 19.11.2012. Vielä yksi 1kk ja jos ne eivät ole siinä ajassa vielä vastanneet niistä kahdesta kustantamosta, niin sitten kyselen perään. Vaikka luultavasti sieltä tulee vain sellainen viesti, että emme ole vielä lukeneet käsikirjoitustasi, koska meillä on täällä ruuhkaa. Ihan todennäköistä.
No onhan minulla ollut tässä paljon muuta ajateltavaa, etten ole ajatellut muuta kuin ihan vähän kustantamoja. Työt pitävät ajatukset muissa asioissa. Mutta kyllä tämä on outoa, että näin pitkään kestää vastata. Vaikka olisikin se hylsy, niin miksi se kestää näin kauan? Minun jälkeenkin on takuulla tullut lisää käsikirjoituksia luettavaksi. Kyllä niillä siellä kustantamoissa riittää hommaa. :D
Mutta joo, sellaiset olisivat suunnitelmat. Vielä yhtä kustantamon ovea kolkutan ja sitten tämän kustantamokierroksen kustantamot on otettu lukuun.
Ihmettelen vaan, että miten olen voinut unohtaa yhden kustantamon listaltani. Sehän on ollut minulla muistissa muistikirjassa iät ja ajat! :D

EDIT: Ai niin. Satuinkin huomaamaan, että 22.4. on eräpäivä kirjaston kirjassa, mikä sattuukin olemaan Salla Simukan punainen kuin veri -kirja. En ole ehtinyt lukea sitä, koska ensinnäkin olen ollut todella väsynyt työpäivän jälkeen ja sitten toiseksi on ollut joskus hirveän paljon muuta tekemistä, jolloin ei vain ehdi tehdä kaikkea yhdellä kertaa. Senpä takia kirja täytyy palauttaa 17.5. Eli uusin lainani. :D Ei näin yleensä käy, että en ehdi lukemaan kuukaudessa yhtä kirjaa. Vieläpä kun tuo Salla Simukan kirja ei ole mikään hirveän paksu, niin miten ihmeessä minulla onkin sattunut olemaan niin vähän aikaa juuri tuolle kirjalle? No sellaista sattuu.

2 kommenttia:

 1. Minunkin pitäisi pistää 28 vielä pariin paikkaan mutta jotenkin ei saa aikaseksi...

  Fantasia on spekulatiivisen fiktion alalaji. Eli spefiin kuuluu myös scifi, reaalifantasia jne. Kannattaa siis laittaa saatteeseen fantasia genreksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sinä painiskelet saman asian kanssa. :D Minullakin on vähän jäänyt tämä lähettäminen, kun on kaikenlaista muuta. Esimerkiksi haluan suorittaa hyvin sen minun työharjoittelun, niin katsotaan saanko seuraavallakaan viikolla mitään aikaiseksi. Eilen illalla se asia vaan muistui taas mieleen. On nyt parina viikkona yhtäkkiä vaan muistunut mieleen se kustantamo asia, mutta ei vaan ole saanut mitään aikaiseksi. Jos oloni tästä keventyisi, kun olen yhden asian hoidettua. Jos vaan enää ensi viikolla muistaa koko juttua :D

   Juu, muokkaan vähän sitä saatekirjettä järkevämmäksi. Eli kirjoitan siihen genre kohtaan fantasia.

   Poista