perjantai 24. toukokuuta 2013

Editointi

Tekisi mieli vieläkin editoida, mutta en taida vieläkään antaa ajatukselle suurtakaan huomiota. Minun täytyy levätä. En saa väsyttää itseäni taas. Vaikka taidan tietää, miksi väsytä editoimisesta viimeksi. En ollut kunnossa, kuume odotti, että voisi hyökätä juuri oikealla hetkellä. Se hetki tuli juuri eilen ruokapöydässä, kun yritin taas pakottaa itseäni syömään. Ajattelin, että jos syön, olo helpottuu. Ei, minulle tuli kamala pahoinvointi ja jouduin heittämään kaiken ruokani pois, vaikka ei siinä edes ollut paljoa. Hädin tuskin edes koskin annokseeni.

Mutta nyt, kun olen nukkunut ja syönyt ja ihme kyllä päässyt sängyn pohjalta jopa ulkoilemaan, niin olo on huomattavasti parempi. En uskalla vieläkään syödä leipää. Oikeastaan kokeilin äsken ihan pienen palasen yhdestä paahtoleivästä, mutta ei huvittanut syödä enempää. Ehkä se lämmin ruoka on taas seuraava, minkä saan syötyä. En tiedä sitten, että söisinkö iltapalaksi taas vaikka salaattia tai mehukeittoa.

No nyt eksyttiin jo aiheesta. Mitä minun piti sanoa editoimisesta vielä? :o
Hmm... Mietin hetken, ehkä se palautuu mieleen.
Ai niin! Mietin tuossa äsken, että viitsinköhän kirjoittaa niitä yhtäläisyyksiä ja eroavaisuuksia minun vampyyreistani twilight vampyyrien kanssa. Vai olisiko sittenkin viisaampaa vaan levätä ja katsoa mitä sunnuntai tai maanantai tuo tullessaan? Kun olen aika varma, että olen kunnossa jo huomenna. Saan nukkua pitkään, koska koulu alkaa vasta klo: 12:00. :-)

Mietin myös sitä, että pitäisikö katsoa jokin elokuva. Vai jaksaako sitäkään tehdä. Taidan ainakin vielä levätä, ennen kuin päätän, että mitä seuraavaksi teen. On se hankalaa nyt päättää, mitä tekisi seuraavaksi. Ja oliko tässä postauksesta mitään järkeä? Vastaus on: EI.

2 kommenttia:

 1. Ei kaikista tarvitse olla järkeä. Tekstiäsi on kiva lukea. Ei kai vaan suulla oo syömishäiriötä? Ottaa vaan ihan rennosti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole. Se, etten syö johtuu vaan siitä, että mulla oli kuumetta ja kun en syönyt aikaisemminkaan, se johtui siitä, että mulle oli tulossa kuume.
   Joten ei minulla ole mitään hätää, kun nyt mulla ei enää oo kuumetta. :)

   Poista