torstai 9. toukokuuta 2013

Fantasiatarina 3 on valmis!!!!

Ihanaa, ihanaa, ihanaa!! Sain sen inspiraation viimeinkin! Aivan ihanaa oikeesti. Minä kun koko ajan olen harmitellut, että sitten kun olen siellä reissussa niin ajattelenko koko ajan kirjoittamista, kun en saanut mitään aikaiseksi viime viikolla. No nyt ei tarvitse miettiä, koska nyt se on viimeinkin valmis! Fantasiatarina 3 on valmis!!
Siihen tuli yli 6 sivua siihen lukuun, joten hyvä, että siitä tuli sentään pitkä luku. Sivuja koko fantasiatarina 3:ssa on yhteensä 124 A4 liuskoissa ja A5 liuskoissa sivuja on jotain 252. En ole varma onko niitä tuon verran vai kymmenen sivua lisää, mutta kuitenkin. Olen niin happy. Nyt ei tarvitse enää harmitella kirjoittamista, koska nyt pidän sen virallisen tauon. Kesällä luultavasti jatkuu fantasiatarinan editoiminen, koska luultavasti on tulossa vielä yksi hylsy. Olen syönyt suklaata, mutta olo on edelleen apea. No tiedänhän minä, että käsikirjoituksen julkaiseminen on hankalaa, varsinkin, jos on ihan surkea editoimaan, niin kuin minä. :/ No sellainen tämä maailma vaan on. Aina ei voi voittaa. Mutta minä en nyt saa murehtia hylsyä. En kertaakaan tämän viimeisen luvun kohdalla murehtinut hylsyä. Ihmettelin jopa, että miten tekstiä syntyy niin hyvin, vaikka juuri olen saanut hylsyn. Ehkä ajatukset ovat niin kiinni fantasiatarina 3:ssa, että yksi hylsy ei estä kirjoittamista. Tätä inspiraatiota kun olen odottanut niin kauan. Nyt se viimeinkin tuli ja minä sain kirjoitettua viimeisen luvun. Huomenna minun ei tarvitse ajatella kirjoittamista. Jos saan tämän kuukauden aikana vielä vastauksen kolmannesta kustantamosta, niin tulen kertomaan siitä tänne. Ja sitten jos jotain muuta miettimisen aihetta tulee mieleen, niin tulen postaamaan. Ja jos vaikka tahdon muuta tulla tänne kertomaan, niin postaan siinäkin tapauksessa. Minusta kun on tullut tämän blogin orja ;)

3 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaameeta, poistin aikasemman kommentin.

   Mutta siis.

   Olen lukenut blogiasi jo jonkin aikaa ja mielestäni olet ihastuttava kirjoittaja. Olen kuitenkin ujo kirjoittamaan kommentteja blogeihin (juurikin noiden nilkoille ruoskivien anonyymien vuoksi) joten toivoisin, että ottaisit minuun yhteyttä sähköpostitse. Haluan tukea sinua harrastuksessasi.

   sähköpostini on valveunet@gmail.com

   Poista
  2. Otin sinuun yhteyttä sähköpostitse, niin kuin pyysit. :)

   Poista