torstai 2. toukokuuta 2013

Ihan kiva

Kivalla en tarkoita selkäkipua. Olen yrittänyt venytellä. Olen ihan jäykkä nimittäin ja selkää särkee niin kovasti. Olen. Miettinyt kirjoittamista. Lukenut AAMUNKOI -kirjaa. Ja tietenkin syönyt sitä ihanaa ruokaa jota kävin hakemassa grilliltä. Ei ollut edes paha hinta. ;) vatsa kuitenkin täyttyi ja taisi tulla pieni ähkykin.
Olen myös kuunnellut Musen biisejä taas. Ja keshan biisejä myös. Kaikki ne biisit ovat ihania.
Ja juonut colaa, kun kerran olen sairaslomalla. Eihän sitä koko ajan tartte juoda teetä ;)
Pitäisi kuitenkin juoda vielä neljä lasillista vettä niin juomiseni eivät rajoitu pelkkään colaan.
Olen huomennakin kotona, en todellakaan voi vielä mennä töihin, vaikka luulin että voisin jo perjantaina mennä töihin. Ei, en todellakaan mene töihin. Katsotaa sitten ensiviikolla.
Tänään kymmenen aikaan aamulla mietin kustantamoja. Mitä mieltä siellä ollaan paranormaali romantiikasta, mitä minä kirjoitan? Jotenkin tuli niin toiveikas olo. Mietin myös sitä, että jos kässärini ei mene missään paikassa läpi, voisin jälleen ottaa sen käsittelynä. Paitsi etten voi vielä, koska en tiedä kahden kustantamon mielipidettä kässäristäni.
Tällaisia asioita ole miettinyt. Ja tietenkin olen myös lepäillyt. Selkäkipu on kyllä ihan sietämätön juuri tällä hetkellä. Milloin tämä tuska loppuu?
En ole todellakaan kirjoittanut riviäkään, vaikka mieli on tehnyt. En kirjoittanut ja parempi niin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti