perjantai 31. toukokuuta 2013

Kesäloma alkoi ♥

Eilen oli vähän synkkä postaus kieltämättä illalla, kun kirjoitin tänne blogiin viimeksi. Mutta nyt olen erittäin iloinen, enkä mieti masennustani.
Oli erittäin kivat päättäjäiset tänään. Pääsin kesälomallekin tässä ja huomenna on kaverini synttärit. Sitten maalle luonnon rauhaan. :D
Tulee ikävä joitakin henkilöitä, koska en näe heitä enää koulussa. Mutta ei kouluasioista sen enempää.
Kesäloma tuntuu todella pitkältä, kun se on vasta alussa. No, ainakin olen nauttinut tästä päivästä. En ole ehtinyt editoimaan tänään, enkä editoikaan. Minun piti muuten puhua täällä fantasiatarinan päähenkilön äidin kuolemisesta. Tahtoisin pitää hänet kauemmin elossa. Siihen auttaa lukujen lisääminen fantasiatarinaan. Mutta en taaskaan tiedä, mihin kohtaan ne luvut täytyisi sijoittaa. :/ Ehkä kolmannen luvun jälkeen täytyy tehdä uusi 4. luku, jossa ei kuolekaan päähenkilön äiti. Tai oikeastaan kolmannessa osassa paljastuukin yksi asia liittyen päähenkilön äitiin, mutta en paljasta sitä. Antaa teidän nyt tietää tämän ensimmäisen käsiksen tämä tapahtuma, josta kerroin. Ei hypitä kolmanteen osaan vielä. Enhän minä ole pitkään aikaan editoimassa kolmatta osaa, koska fantasiatarinassa on paljon työtä. Editointikierroksia täytyy olla todella monta, että fantasiatarinasta tulee hyvä ja saan sen eteenpäin uudestaan.
Tämä muutos tuli mieleeni eilen, kun ajattelin, että ei ole mitään järkeä poistaa päähenkilön äitiä tässä vaiheessa, kun tarina muuttuu nyt jo niin paljon.
Sain pari inspiraatiotakin taas. Niistä se ajatus varmaan lähti.
Olen jopa löytänyt uutta kirjoitusmusaa. Kuuntelen niitä aina kun editoin.
Maalla varmaan saan rauhassa editoida vähän aikaa fantasiatarinaa. Tarkistelen aina sähköpostistani, mitä minun pitikään korjata, koska niissä on niin hyviä huomioita, mistä olen samaa mieltä, että ne kaikki minun täytyy korjata.
Mutta en ainakaan päivällä ehdi editoimaan, koska menen sinne kaverini synttäreille. Sitten varmaan olemme neljän tai viiden aikaan illalla maalla ja ajattelin mennä uimaan, jos on hyvä sää.
Ja sitten uimisen jälkeen voisi editoida vähän aikaa, jos jaksan. Onneksi maallakin toimii netti, niin voin tarkistaa sielläkin niitä minun sähköpostejani, missä on korjausehdotuksia fantasiatarinasta.
Odotan innolla huomista. Paitsi, että stressaa se matka sinne minun kaverini luokse. En tiedä menenkö keskustaan vai kaverini luokse suoraan iskän kyydillä. No kai ne asiat selviävät huomenna. :)

Ei minua harmita hirveästi, etten ehtinyt tänään editoimaan, koska tämä oli muulla tavoin tärkeä päivä. Oli kyllä todella ihana päivä, ihan oikeasti! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti