sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Kuulumisia taas :)

En hirveän pitkää taukoa tässä kuitenkaan pitänyt, mutta hyvä, että tekee taas mieli tehdä ainakin jotain. Tässä lähipäivinä on ollut sellainen olo, että väsyttää, mikään tekeminen ei kiinnosta: kirjojen lukeminen (ei, ei kiinnosta) elokuvien katseleminen (ei sekään kiinnosta) jne. Mikään ei kiinnosta. Ei eilen edes kiinnostanut kirjoittaa blogiin. Enkä ole saanut lähetettyä kaikille koelukijoille fantasiatarina kässäriä. Kyllä minä sen vielä hoidan, kunhan vaan jaksan. Ei sillä varmaan kuitenkaan ole mikään kiire.

Eilen oli silti mahtava päivä. Vaikka aamulla sattuikin vatsaan, mutta kun aika kului, niin vatsaan ei enää sattunut ja pääsin lähtemään koulun kanssa keikalle. Oli ihan mahtava keikka! :)
Minua ahdisti siinä yhdessä kohtaa yksi asia, mutta en puhu siitä täällä blogissa enempää.
Muuten kyllä oli ihan mahtava keikka!
Mitä tästä voimme päätellä? Minä olen terve. Syön vähän paremmin, mutta nyt on se ongelma, että en nauti ruoasta. Syön, mutta en nauti siitä, että syön hyvää ruokaa. En tiedä mikä ihme mua vaivaa. Mutta se on varma, ettei se ole syömishäiriö. Se etten syö, johtui vaan kipeäksi tulemisesta, niin kuin Jennalle selitinkin jo edellisen postaukseni kommenteissa :)
Ei ole enää kuumetta. Eilen oli ihan hyvä olo siellä keikalla, mutta sen makkaran minkä sieltä sai, jouduin silloin pakottamaan alas, kun ei silloin olisi maistunut ollenkaan. Mutta sain sen silti syötyä. Sen jälkeen sattui vatsaan. Kieltäydyin syömästä kaverini tarjoamaa suklaata, koska sekään ei maistunut juuri sillä hetkellä. Se on oikeasti kummallista, jos suklaa ei minulle maistu. Minä kun niin rakastan suklaata ♥ Silti, en syönyt sitä.
No eilen illalla minun teki mieli suklaata, mutta en syönyt. Tänään voisin syödäkin.

En ole editoinut. Ei ole tehnyt mieli editoida sitten sen viime postauksen. Mutta kyllä uskoisin, että editoin sitten huomenna. Tai ylihuomenna.
Nyt minulla ei kuitenkaan pitäisi olla mitään hätää, koska ei ole kuumetta. Ja ruoka maistuu vähän paremmin, mutta niin kuin kerroin, en nauti siitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti