torstai 30. toukokuuta 2013

Loma lähestyy!

Huomenna pääsee lomalle. Tai oikeastaan itse en jostain syystä odota lomaa innoissani, niin kuin pitäisi. En ole keksinyt melkein mitään kesälomalle. Paitsi onhan minulla ensimmäisellä kesälomaviikolla yksi juttu, jolloin en ole kotona. En paljasta hirveästi tällaisia muita asioita täällä blogissa, koska se ei ole viisasta. C:n viesti nimittäin sai minut ajattelemaan tätä asiaa.
Mutta ei siitä sen enempää. Kesälomalle ei oikeastaan ole hirveästi suunnitelmia. Menen yhden kaverini synttäreille ja sitten menen Viroon! ♥ Olen odottanut oikeastaan kesää sen takia. Minulla on ollut jo maaliskuusta saakka hirveä matkakuume! Mutta en tiedä milloin menemme sinne. Aika näyttää. Kesäkuu on oikeastaan täynnä kaikkia juhlallisuuksia. Tai oikeastaan ei niistä mitään kunnon juhlia tule tietääkseni. Tai mitään kovin isoja.
Menen luultavasti minun yhdelle tutulleni. Minun täytyy soittaa hänelle vielä tänään, muistin sen juuri, kun olin katsomassa elokuvaa.
Heinäkuussa taitaa tapahtua enemmän kaikkea, mikä minusta on mukavaa. Ja kyllähän kesäkuussakin tapahtuu kaikkea kivaa, mutta ei niin paljon, kuin huhtikuussa. Jotenkin niin negatiivinen olo kesälomasta, koska en osaa odottaa mitään kovin kiinnostavaa. Ehkä käyn huvipuistossakin, jos saan kaverin sinne mukaan.
Sen negatiivisuuden takia olisin paljon mieluummin koulussa, kun siellä on niin kivaa.
Mutta kai minä jotain keksin kesälomalle tekemistä. Ainakin aion uida paljon. Harmittaa vaan, kun maalla ei saa unta itikoiden takia. :/
Kävin tänään kaupoissa. Ostin korvikset huomiselle.
Jännittää huominen ihan kamalasti, mutta kai minä selviän siitä.
Minulla on ollut mukava päivä. Heti, kun olin käynyt ja kaupassa ostamassa juotavaa ja käyttänyt koiran, editoin taas fantasiatarinaa. Ja muuten, luulin että ehtisin ennen pahempaa sadetta kotiin kaupasta, mutta heti, kun astuin ulos Anttilasta huomasinkin, että vesisade oli yltynyt. Eikä minulla tietenkään ollut takkia. Kesälomassa on juuri sekin kiva asia, että on todella lämmin eikä tarvitse takkia. Luulisin, että tästä kesästä tulee parempi, kuin edellisestä sään takia. Nimittäin nyt toukokuussakin on ollut niin ihanat säät, että kai kesälläkin on yhtä ihana sää.
Ajattelin, että jos löydän jotain hyviä uusia biisejä spotifysta, voisin tehdä sille oman soittolistan, jonka nimenkin olen jo keksinyt.

Niin, minun piti selittää siitä editoimisesta. Taas poistin tekstiä. En viitsinyt säilyttää sitä, koska se sama teksti on kuitenkin toisessa tiedostossa. Olisin ainakin aika varma siitä, mutta en tarkistanut asiaa. Sitä paitsi, en tarvitse sitä kohtausta enää. Minulla on uusi parempi. Sain sen inspiraation viime viikolla, mutta en arvannut, että se tulisi ensimmäiseen lukuun. Mutta kun ajattelin, että luvun teemana oli sairaala, niin se uusi kohtaus sopii juuri mainiosti siihen lukuun. Täytyy vaan loppu muokata sopivaksi, ettei se ole ristiriidassa minkään ensimmäisen luvun kohtauksien kanssa.
Tämähän on hauskaa. En ole ennen nauttinut editoimisesta. Varmaan editoiminen on nyt mielekkäämpää, kun olen kirjoittanut niin paljon raakatekstiä. Mutta edelleen tämä on hidasta. Aina tulee parin, kolmen sivun jälkeen sellainen olo, etten enää tänään jaksa. Mutta kai minä editoin vielä tänään, jos ehdin ja on halua editoida.
Kerroin koulussa (oliks se eilen?) editoimisestani. Oli kiva puhu siitä jonkun muunkin kanssa, kuin vain blogissa. Mutta blogissakin on kiva puhua editoimisesta juuri niiden toisten kommenttien takia. ;)
Viestejäkin olen saanut muutamilta lukijoiltani. En tiedä haluaako kukaan koelukijoistani, että paljastan keneltä niitä viestejä saan. Ja eihän nyt pidä unohtaa uutta koelukijaa, joka ilmoitti haluavansa lukea käsikseni. Kysyin saman kysymyksen, kuin muiltakin koelukijoilta: Koko käsis, vai vaan käsiksen lukuja.
En vielä lähetä uudelle koelukijalle käsistäni, koska ensimmäinen luku täytyy saada editoitua. Enkä ole saanut vieläkään sitä editoitua! :o Hidasta on, todellakin.
Jäin miettimään eilen, että johtuuko se minun iästäni, että minun käsikseni monet haluavat lukea. Älkää käsittäkö väärin, minusta on todellakin todella ihanaa, että te blogini lukijat haluatte auttaa minua käsikseni kanssa. Se todellakin tarvitsee paljonkin apua. Pelottaa vaan, että editoimiseen menee tällä kertaa paljon kauemmin, kuin viimeksi. Viime vuoden editointi oli hutilointia. En omistautunut työlleni. Minä tahdoin sen vaan nopeasti eteenpäin. Tällä kertaa en ajattele niin. Kun viimeinkin saan ensimmäisen editointikierroksen tehtyä, käsis kaipaa lepoa ja vielä sen jälkeen editointikierroksen ja sitten kun sekin on valmis, niin sitten senkin jälkeen editointikierroksen. Ja eipä unohdeta sitä, että tarvitsen teitä koelukijoita vielä silloinkin, jos teitä vielä silloin kiinnostaa auttaa minua.
Huh, huh miten pitkä teksti. Minun täytyy vielä lukea tämä läpi, etten ole kirjoittanut mitään tyhmää.
Muuten kerronpa viikonlopun suunnitelmistani. Menemme mökille tai oikeastaan kerroinko siitä jo? No sanoin ehkä että menemme maalle, mutta kerron vielä tarkemmin. Emme yövy meidän rannassa, mutta luultavasti yövymme siellä meidän omakotitalossa, mikä meillä siellä maalla on. Siitä tulee ehkä nyt hauskaa, kun pääsee uimaan. Mutta niin kuin sanoin, itikat ovat inhottavia yöllä. Ja juuri sieltä rannasta niitä tulee minua kiusaamaan.
Ja sitten pitää pakata sinne yhteen paikkaan menoa varten. Olen siellä viikon. Ja tällä kertaa saan LÄPPÄRINI mukaan! Ja voin olla omassa (isossa?) huoneessa yksin ja editoida vaikka kuinka kauan kässäriäni. Ja postailen aina välillä, miten minulla on siellä mennyt. En tiedä kerronko minne olen menossa, kunhan nyt kyselen äidiltä onko se viisasta :D
Mutta joka tapauksessa, minä aion postailla aina välillä. Ja sitten käyn tietenkin ulkona. Ja pääsen luultavasti uimaankin siellä paikassa! Siinä lähellä pitäisi olla järvi.
Sitten aion ottaa kuvia kesällä. Suurinta osaa kuvista en varmaan tänne laita, mutta saatte ainakin maisemakuvia. Tykkään kesästä myös bloggaamisen kannalta. Silloin blogiin saa jaettua kauniita maisemakuvia. Muistatte varmaan viime kesän maisemakuvapostaukseni? Niissäkin selitin kirjoittamisesta, niin kuin kuuluu, eivätkä ne postauksen liittyneet kovin paljon luontoon. Mutta ainakin on luontokuvia.
Joo tota, varmaan täytyisi lopettaa tämä tekstin kirjoittaminen. Jaksaakohan kukaan tätä romaania lukea? Tarkoitin tätä postausta, tajusitte varmaan :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti