torstai 9. toukokuuta 2013

Pitäisi ja pitäisi

Niin. Minulla on sellainen tunne, että minun pitäisi kirjoittaa. Tunnen oloni hyvin levottomaksi, jos en kirjoita. Mutta en halua aloittaa sitä editointikierrosta vielä enkä uutta kässäriä. Siitä uudesta kässäristä voin kirjoittaa raakatekstiä, joka ei tule varsinaiseen käsikirjoitukseen. Oikeastaan minulla on ollut aika hauskaa sen raakateksti version kanssa. Ei tarvitse välittää minkälaista roskaa kirjoittaa. Se on todella vapauttavaa. Se ehkä auttaa minua muiden blokkien (tai sanotaanko "tyhjän paperin kammon") kanssa. Mutta vielä ei ole tullut ideaa fantasiatarina 3:n loppuun. Kai pitää alkaa tuijottaa ikkunasta takapihalle ja miettiä tarinaan loppu. Se on niin turhauttavaa, kun en ole tähänkään mennessä keksinyt miten jatkan tarinaa. Enkä ole viitsinyt edes avata moneen päivään fantasiatarina 3:n tekstitiedostoa, jos kerran minulla ei ole mitään ideaa.
Olen sen sijaan käyttänyt aikaani ihan muuhun kuin kirjoittamiseen. Esimerkiksi töissä on hyvä ajatella ihan muita asioita. Jos ajattelee ihan muita asioita (tai on muuten vain muissa maailmoissa, pää on ihan tyhjä) tai jotain sinne päin en osaa selittää sitä minun olotilaani silloin toissapäivänä. Mutta kuitenkin jos käy niin, niin silloin ei keskity ollenkaan töihin ja käy niitä virheitä. Minullehan kävi silloin toissapäivänä. Kahden virheen jälkeen aloin keskittymään siihen mitä tein. Kun minua kerran nolotti niin kamalasti, niin pakkohan siinä oli tehtävä asian eteen jotain, ettei satu samaa kolmatta kertaa, vaikka virhe olisikin jokin toinen virhe.
Mutta joo ei töistä enempää. Olen suorittanut nyt ihan kiitettävästi työssäoppimiseni ja olen tyytyväinen itseeni. Se meni paremmin, kuin osasin odottaa. Ja sitten kouluun maanantaina. Ihanaa nähdä kaikki ihanat ihmiset! ♥
Mutta siis kirjoittamiseen palatakseni. Unohdin sen vähän liian ison raakatekstivihkoni kotiin. Käytän sitä nykyään kotonakin, jos kerran kahvilaan ei pääse. Oikeastaan se ei olisi edes mahtunut mukaan, jos olisinkin muistanut sen olemassa olon pakkaamisen hetkellä.
Niin ja olen tehnyt myös ihan jotain muuta, kuin kirjoittamista. Töistä kerroinkin, mutta olen viettänyt aikaani netissä youtubessa, kun kerran spotify ei toimi. :(
Mutta nyt pakko mennä pihahommiin, muuten mulle suututaan, jos en mene.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti