maanantai 13. toukokuuta 2013

Raakatekstiä ;)

Tuon Goldbergin kirjan innoittamana aloin tehdä niitä harjoituksia mitä siinä kehotetaan kokeilemaan. Kirjoitin taas siitä mitä muistan. Ja siitä kirjoitin ensimmäistä kertaa mitä ajattelen. Molemmat olivat helppoja, vaikka koulussa onkin aina vitsailtu minun muististani ja näin. ;)
Oli ihmeellisen hauskaa taas kirjoittaa käsin. Muistin paljon asioita ja sitten kirjoitin ajatuksistani. Niitäkin tuli ihan kiva lista.

Kirjoittamisesta puhumista on riittänyt kiitettävästi tänäkin päivänä. Olen iloinen, että sain paljon tekstiä aikaan kirjoittamalla käsin. Raakateksti kirjoittamiseni kuitenkin päättyivät tältä illalta, koska minun piti pakata (äiti kuitenkin tarkistaa ne vielä, koska jo nyt löytyi yksi sellainen vaate, jota äiti ei suosittele mukaan otettavaksi). Huomenna pakkaan loput, koska ensinnäkin hygieniatarvikkeista puuttuu osa. En ole mitään hygieniatarviketta pakannut vielä, koska tarvitsen kaikkia.

Sitten on ollut pakkaamisesta puhumista ja yöpuvun valitsemista. Nyt olen taas omassa huoneessa jatkamassa tätä postausta. Samalla juon teetä ja ajattelen huomista koulupäivää. Teen siellä hiivaleivän.
Olen päässyt arkuudestani. Tai ainakin luulisin niin taas jälleen, koska en ole murehtinut tai jännittänyt ollenkaan huomista. Tai oikeastaan pientä jännityksen poikasta on ollut, mutta hillitsin itseni. Hyvin se menee, minä osaan leipoa, ei siinä pitäisi olla mitään ongelmaa.

Aion seuraavaksi katsoa salkkarit. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti