perjantai 3. toukokuuta 2013

Toinen sairaslomapäivä

On ollut ihan kiva päivä tänäänkin, mitä nyt tuli vähän tylsää, mut muuten ihan hyvin on päivä mennyt.
Heräsin mun puhelimen viestiääneen. En täällä ala siitä selittämään sen enempää.
Sitten tein ne tavalliset aamutoimet. Kävin suihkussakin, kun oli jotenkin niin likainen olo.
Olin enimmäkseen netissä ja kuuntelin musiikkia. Lueskelin blogeja enkä oikeastaan paljoa miettinyt kirjoittamista. En edes kirjoittanut raakatekstivihkoon mitään. Ihan hyvä, että on tällaisia välipäiviä. Kirjoittelen ehkä huomenna fantasiatarina 3:een, kun kerran tämä minun selkäni alkaa olla jo hiukan paremmassa kunnossa.
Siitä minun pitkin puhua. On ollut vähän omituista, kun aamulla minun selkäni oli kipeä. Sitten päivällä tuntui ihan pientä kipua. Iltapäivällä kipua ei tuntunut lainkaan. Nyt illalla tunsin kipua selässäni autossa ja juuri ennen kuin lähdimme autolla tänne maalle, missä me nyt olemme. Nyt tuntuu ihan normaalilta, kun en vaan ajattele selkäni kipua.
Kävin taas hakemassa grilliltä ruokaa. Päivällä oli nälkä, mutta nyt illalla minulla ei ole ollut ruokahalua. Silti söin ja taisin syödä vahingossa TAAS vähän liikaa. :/

Ja olen miettinyt kustantamoja. Mikseivät he jo lähetä minulle vastausta? Jos vaikka ensiviikolla lähettäisivät. Olen odottanut jo 6kk. Eli ihan tarpeeksi. Lähetin kässärini siis kolmeen kustantamoon 19.pv marraskuuta. Eli jos oikein laskin, niin nyt on mennyt jo 6kk. Yksi kustantamo on antanut sen hylsyn, mutta muut kustantamot eivät ole olleet minuun yhteydessä. Joten otan yhteyttä niihin kahteen kustantamoon torstaina. Toivottavasti vastaavat siihen viestiin sitten.
Muuta kirjoittamiseen liittyvää en ole ajatellut enkä tehnyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti