tiistai 4. kesäkuuta 2013

Iltaeditointia ja tänään ulkoilua

Eilen illalla sain päähäni alkaa editoimaan. Hyvä, että tein niin, koska sain editoitua fantasiatarinan ensimmäisen luvun. Ennen nukkumaan menoa piti kirjoittaa inspiraatiovihkoon pari lausetta, mitkä täytyy muistaa kirjoittaa fantasiatarinan 2. lukuun.

Tänään heräsin 07:30. Oli aika vaikea herätä, mutta sain itseni kammettua ylös aamupalalle. Söin aamupalan ja sitten vietin aikaa tässä koneella. Netti on edelleen surkea, mutta koitan nyt sinnitellä. :)

En ole editoinut tänään. Olen vain ollut ulkona, lukenut Twilight UUSIKUU -kirjaa (eilen sain luettua jälleen Twilight HOUKUTUS -kirjan loppuun) ja sitten olen ollut erässä tapahtumassa. Sieltä en saanut kuvia.Olisi kiva editoida tänään, jos jaksaa. Löysin muuten yhden kivan musan:

Sitä olen nyt tänään ja eilen kuunnellut. Sopisi kirjoitusmusaksikin. En tiedä mikä minulla on, mutta kirjoitusmusan täytyy olla juuri oikeanlaista, mitä kuuntelen kirjoittaessa. Kuuntelen paljon erilaista musaa, mutta kaikki ei sovi kirjoitusmusaksi. Ota nyt minusta sitten selvää :D

Etsin yhtä keshan biisii, mikä soi yhden twilight videon taustalla. Kysyin siitä youtubessa ja nyt odotan vastausta. :) Se biisi kun kuulosti niin hyvältä. En sitten tiedä olisko sekin hyvä kirjoitusmusiikki, mutta sen näkee sitten myöhemmin.
Ostin yhdeltä kioskilta limsaa ja suklaata. Nyt mussuttelen suklaata täällä yksinäisyydessäni. Ei yksinäisyys juuri nyt haittaa minua. :) Nyt menen syömään.

4 kommenttia:

 1. Sama juttu kirjoittamismusan kanssa, se joko on oikea tai sitten ei. Itse asiassa olen muutenkin nirppanokka ja kuuntelen suunnilleen yhtä genreä, kirjoitusmusassa pakko yrittää poimia inhokkigenreistäkin se "ainoa oikea". Yhtä tekstiä varten kuuntelin ysäripoppia, se on jo jotain. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä ole koskaan kuunnellut ysäripoppia :D

   Eli en ole ainoa nirppanokka musiikin suhteen. Mukava kuulla :DD

   Mitä luulet, pystyisitkö kuuntelemaan Gangnam styleä kirjoittaessasi? En sitten tiedä kirjoitinko tuon biisin nimen ees oikein :D

   Poista
  2. No, minä olin aitiopaikalla ysärillä. Lapsena saadut traumat.<3 ;)

   Jos teksti sitä vaatii niin toivon mukaan kyllä. Pitäisikö kokeilla joskus? :D

   Poista
  3. Kokeile ihmeessä! :D Kerro sitten minulle, miten meni.

   Poista