maanantai 3. kesäkuuta 2013

Kaikkea mahdollista

Tulin nyt selittämään kaikkea, mitä tulee mieleen. :D Eilen tuli mieleen pari asiaa, mistä täytyy nyt kirjoittaa, joten kirjoitan niistä.

Mietin fantasiatarinan päähenkilön ja hänen tulevan poikaystävänsä suhdetta. Siis he eivät vielä seurustele ja huomasin muutoksen päähenkilössä. Hän osaa pitää myös huolta itsestään. :D
Kun ennen päähenkilö oli todella avuton ja antoi vampyyripoikaystävänsä huolehtia kaikesta. Ihan yhtäkkiä pistin päähenkilön sanomaan tulevalle poikaystävälleen ei. Tai ainakib vastaus oli kieltävä, eli ei pakosti se ollut juuri se ei-sana.
Tulin iloiseksi siitä, heti kun tajusin sen illalla. Päähenkilö osaa kieltäytyäkin ja päättämään itse, mitä haluaa ja mitä ei.

Sitten toinen asia mistä piti puhua: Kirjoitanko taas vampyyritarinoita blogiin? Kirjoitan mieluiten minä-muodossa tänne blogiin niitä, että saan harjoitusta siinä. Ihan sellaisia käsikirjoituksia en kirjoita minä-muodossa. Se hän-muoto vaan tuntuu oikealta, kun kirjoittaa käsistä.
Eli: Haluatteko blogiini lisää tarinoita? Kun en ole pitkään aikaan kirjoitellut niitä. Minusta kyllä olisi tosi kiva kirjoittaa tänne taas jotain muutakin, kuin vain tavallisia postauksia.
Jos keksin jonkin aiheen tarinalle, niin totta kai voin kirjoittaa tänne jonkin vampyyritarinan. :)

Nyt olen ollut ainakin tunnin täällä asuntolassa, josta puhuin. Tämä on viihtyisä paikka. Huoneeni on iso ja se on hyvä. On vain paha kirjoittaa tätä postausta, kun tämä tietokone ja näppäimistö on niin alhaalla ja samalla minä jännitän lihaksiani kirjoittaessani. :(
Kyllä varmaan keksin jossain vaiheessa, miten tämän voisi kehitellä sellaiseksi, etten jännitä lihaksiani. :)

Kuuntelen juuri musiikkia. Alussa tämä netti vähän takkuili, nyt on vähän parempi. Youtube ei toiminut äsken, kun tämä kone latasi niin hitaasti.

Minun piti nyt kirjoittaa tänne blogiin, kun en tiedä ehdinkö kirjoittamaan illalla. Jos täällä vaikka on jotain ohjelmaa. Kohta menen syömään. Tai on siihen ruokailuun vielä jonkin aikaa, mutta kuitenkin. Minulla on ihan kamala nälkä.
Jaan teidän kanssa nyt taas musiikkia:


Siinä nyt muutama. En jaksanut alkaa pelleilemään tuon kanssa, kun täällä on niin huono netti. :(
Taidan mennä nyt pois koneelta, kun ei tämä nyt toimi kunnolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti