sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Maalla jälleen

Tässä on ollut vähän juhlallisuuksia tänään. Ja raivosinkin aamulla ihan kivasti. Sen jälkeen kirjoitin sen vihaisen postauksen. En siis mitään pahaa sillä postauksella tarkoittanut, oli vain pakko purkaa johonkin. Kirjoittaminenhan on terapeuttista. ;)
Kaupassa, kun olin ostamassa ystävälle lahjaa, niin tapasin yhden tutun siltä luovan kirjoittamisen kurssilta, jolla kävin muistaakseni 14-vuotiaana. Tykkäsin muutenkin jutella hänen kanssaan, kun olimme enemmän tekemisissä. Että kun tavattiin useammin, sitä minä tarkoitan. Kun kerroin projektistani, hän sanoi, että kyllä minusta vielä kirjailija tulee. Sitten unohdin kaikki raivoamiseni aamulla ja hymyilin koko matkan kotiin mentäessä. Kyllä oli hyvä lähteä vähän tuulettumaan, kun sai tutun kanssa jutella. Vaikka ei siinä kovin paljon puhuttu, kun olimme juuri kassalla. :D
Ajattelin nyt tänään vielä tulla tänne postaamaan, vaikka en ole kirjoittanut tänään riviäkään. Ja se harmittaa minua. En varmaan ehdi tänään enää kirjoittaa, koska ajattelin katsoa loppuun Breaking Dawn part 1:n. Se on edelleen hyvä elokuva ja se toinen osa on vielä parempi. :)

Ja tuli muuten mieleen linkittää tähän muutamia musiikkivideoita:

Tätä kun kuuntelin ensimmäisen kerran, niin ajattelin että biisivalinta on huono, mutta sitten kun pakotin itseni soittamaan tämän toisen ja kolmannen kerran, tämä olikin hyvä biisi. Kannattaa kokeilla, jos ei aluksi tykkää. ;) Minulla se ainakin toimi.
Tai no ei minulla sitten tuon enempää linkitettävää ollutkaan. :D
Nyt olemme täällä maalla. Mälsää. Kai sitä voisi myöhään katsoa sen elokuvan ja käydä sitten nukkumaan. Iha hyvä idea minun mielestäni. Tahdon saada katsotuksi sen pian. :)
Harmi, kun en ole ehtinyt korjailemaan fantasiatarinaa. Mutta ainakin tiedän mistä jatkan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti