keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

REISSUSTA ON SELVIYDYTTY!

Kyllä, tässä se paljastus, kun viimein olen kotona.

Menimme siis perheen kanssa 19.pv kesäkuuta Viroon ja palasimme sieltä tänään. Oli ihana viikko! Siitä kahvilasta kun puhuin koko ajan, niin se oli yksi paikka, missä nettiyhteys toimi, joten jos halusi olla netissä, niin piti mennä sinne. Mutta siinähän oli aina ne aukioloajat, jotka piti ottaa huomioon ja sen takia joskus huomasikin, että kello on neljä, enkä ole ehtinyt koko päivänä nettiin. No eihän se netti ollut matkailussa sellainen, asia että siellä pitäisi koko ajan surffailla. ;) Ja niin niin kuin lupasin, postailin aina matkan aikana, mutta en kertonut missä olin.
Oli hyvät säät, mutta nyt viimeisenä päivänä oli liian kuuma. No ei saisi valittaa, koska viime kesä oli ihan hirveä, niin eikös tämä kesä ole rutkasti parempi, kun on hyvät säät kerrankin? On, todellakin on parempi.
Ja sen reissun takia en voinut kirjoittaa. Mutta olen tyytyväinen, että inspiraatioita tuli matkan aikana. Onneksi varustauduin inspiraatiovihon kanssa matkaan! Ja en todellakaan voi ymmärtää, että matkan aikana luin niin paljon! Päivässä sata sivua ja seuraavana päivänä taas sata. Ihan uskomaton vauhti minulla! Nyt en ole lukenut sataa sivua ja en varmaan ehdikään lukea, ellen pistä töpinäksi tässä saman tien ;)
Mutta täytyy kyllä sanoa, että matka oli mahtava. Söin hyvää ruokaa ja ihme kyllä, olen taas lihonut. Mutta jos sitä viikonlopun aikana polttaisi vähän kaloreita. Ellei ole ihan samperin kuuma.

En varmaan ehdi kirjoittaa tänään, mutta sitten kun huomenna jatkan editoimista, niin sitten sitä tekstiä täytyy tulla paljon, kun koko viikko on odotettu sitä, että tarinani hahmot saavat elää taas paperilla ja näyttää siinä samalla mihin pystyvät. :) Minun ihanat vampyyrini xD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti