perjantai 7. kesäkuuta 2013

Sekava bloggaaja

Eli minä. Olen kyllä vastaillut ahkerasti koelukijoiden s-postiviesteihin ja tykännyt heidän viesteistään. Sain viimeinkin ainakin yhden fantasiatarinan ongelman selvitettyä, vaikka en olekaan kirjoittanut sitä vielä itse tarinaan. Sen asian suhteen suunnitelmat ovat jatkuvasti muuttuneet. Mutta nyt uskon, että tämä on se ratkaisu. Tällaisen selityksen minä siihen tarinaan kirjoitan.

Joten yksi ongelma vähemmän kirjoittamisessa. Ja sain yhden toisenkin ongelman ratkottua, mikä ei liity kirjoittamiseen. Mutta se on minun oma asiani, mistä en puhu täällä.
Olen jopa kirjoittanut vähän fantasiatarinan 2. lukua. En vaan tiedä sopiiko se kohtaus siihen mitä kirjoitin. Kai se sopii. Päähenkilöllähän nimenomaan on lepopäivä. Hän voi rentoutua, ei hänen koko aikaa tarvitse olla kotona.
Ihanaa, kun viimein pääsin kirjoittamaan blogiin. Aikaisemmin en ole voinut, koska on ollut murheita. Mutta niistäkään en halua puhua täällä. Liian rankkaa kerrottavaa ja ei se muutenkaan tänne kuulu. En ole masentunut, kaikki on nyt hyvin. Mutta pelkään etten saa unta tänäkään yönä kunnolla. Tai oikeastaan nukahdan nopeasti, mutta herään kesken unien. Se on ärsyttävää. Miksi niin käy? En käsitä sitä vieläkään.
Kirjoittaminen ei kauheasti auttanut murheisiin, mutta sain taas kuvailtua vähän. Ja dialogiakin tuli ihan kiitettävästi. Sain hyvän neuvon taas Deeltä. Kiitos siitä.

Minusta on niin ihanaa, kun teidän koelukijoiden kanssa voi puhua kirjoittamisesta sähköpostitse. Siitä tulee hyvä mieli, kun autatte minua. Kun itse en ole opiskellut kirjoittamista, niin en osaa kunnolla kaikkia asioita mitä kirjoittamisessa tarvitaan. Jos vaan tutustuisin vielä päähenkilööni ja siihen vampyyripoikaan, niin se auttaisi paljon. Jospa se dialogiharjoitus auttaisi. Uusi koelukijani tietää mitä tarkoitan. Ja siis en vieläkään ole hänelle lähettänyt kässäriäni, mutta kyllä senkin aika vielä tulee. :)

Toivottavasti minulla on hyvä yö, kun kaikki murheet on nyt unohdettu. Ja jos huomenna olisi hyvä kirjoituspäivä myös. Niin ja tervetuloa TIA lukemaan postauksiani. :)

4 kommenttia:

 1. Kiitos kiitos :) Kiva vaan lukea muidenkin kirjoitusprosessien tunnelmia, kun itsekin kamppailee parhaillaan oman tekstinsä viimeisten lukujen kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vaan :)
   Minustakin on kiva aina lukea muiden kirjoitusprosesseista. Se on niin mielenkiintoista. Sinun projektistasi olisi kiva tietää lisää kans :)

   Poista
  2. Juu. Alunperin olin tätä uutta tekstiäni kaavaillut dekkariksi, mutta siitä tuntuu tulleen jonkinlainen ihmissuhdesopan ja dekkarin sekasikiö :D

   Poista
  3. Haha, kyllä se vielä selviää mikä siitä tulee loppujen lopuksi :D

   Poista