sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Blogi hiljenee

Enpä ole tänne kovin paljon tulevaisuudessa kirjoittelemassa. Tai palaan postaamaan jossain vaiheessa, mutta juuri nyt ei ole inspistä. Kirjoittamisessa eikä postailemisessa. Pidän taukoa, koska postauksenikin ovat niin köyhiä nykyään, että tarvitsen lomaa postailemisestakin. Kirjoittaminen junnaa paikoillaan. En keksi mitään kirjoitettavaa fantasiatarinaan. Kun en pääse tarinaan sisälle ollenkaan. En luekaan nyt niin paljon, kun roikun youtubessa koko ajan. Sims villitys iskenyt, niin ei kirjoittaminenkaan suju. Minulle saa laittaa viestiä sähköpostiin, jos haluaa tavoittaa minut. Sähköpostissa käyn joka päivä tarkastamassa viestit, mutta välttämättä en käy joka päivä täällä blogissa katselemassa kommentteja. No eipä sillä, eihän niitä kommentteja ole pahemmin näkynyt täällä blogissa. Kävijöitäkin on vähemmän. Varmaan johtuu kesästä osittain, mutta pelkään, että huonot postaukseni ovat myös vieneet kävijöitä. Olen iloinen, etteivät blogini viralliset lukijat ole kaikonneet mihinkään, mutta kuitenkin.
Harmittaa, kun ei kirjoittaminen suju. Kun koko ajan vaan katson pelivideoita youtubesta. Sitten jos saan sen uuden koneenkin, niin varmaan pelaaminen kiinnostaa paljon. Tällä koneella kun ei voi simsiä pelata. Mutta kuitenkin jos saisi sitten vaikka enskuussa editoitua lisää. Kun tämä kuukausi on vähän huono editointikuukausi muutenkin. Oli uuden kirjoittaminen tai editoiminen kyseessä, aina heinäkuussa tulee vähemmän postauksia tännekin ja kirjoittaminen on huonoa. Varmaan pitäisi viimein lähettää sille yhdelle koelukijalle se käsis, mutta kun en millään ole muistanut taas. Ja aikaakaan ei aina ole ollut. Ja aika kauan oli myös se tilanne, että en päässyt koneelle, kun olimme siellä Virossa. Tällaista tämä kesä vaan on. Jos syksyllä jaksaisi taas editoida. Kuka tietää, jos tänne blogiinkin tulee jokunen postaus, mutta luulen, että ei tule.
Mukavaa loppu kesää kaikille! Toivottavasti elokuussa postailen taas jotain! Jos vaikka silloin saisin aikaiseksi laittaa postauksiin kesäisiä kuvia. En pahemmin ole kuvaillutkaan mitään, mutta kuitenkin.

7 kommenttia:

 1. No harmi. Olen lukenut blogiasi mielelläni. Toivottavasti blogaamismotivaatio palaa viimeistään syksyllä! Hyvää kesää! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ensimmäistä kertaa pisti muuten tänään, niin hyvin kesä jatkuu :DD
   Hyvä, tietää, että joku odottaa postauksiani, kun viimein tulen takaisin.

   Poista
  2. ampiainen siis pisti tänään xD

   Poista
 2. Voi sääli :( Mutta kirjoitustauko tekee varmasti hyvää, siitä se taas lähtee. Käy nyt kuitenkin välillä lukemassa muiden blogeja niin pysyt perillä siitä, mitä meille kuuluu, vaikkemme sinun kuulumisistasi saisikaan tietää ja nähdään syksyllä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti käyn ja jos tulee mieleen jotain kommentoitavaa, niin käyn kommentoimassakin. Niin kuin sanoin, minut tavoittaa sähköpostista, jos haluat vaikka jutella kirjoittamisesta. :) Ainahan kirjoittamisesta voi jutella, jos ei itse kirjoita.
   Joo nähdään syksyllä! Toivottavasti saan inspiksen kirjoittamiseen silloin.

   Poista
 3. Hö, mielestä on kiva lukea näitä sun juttuja. Olisi kiva teittä jatkosakin, miten kirjoittaminen suju. Voiko sinulle lähettää jatkossa sähköpostiini viestejä? En, kylläkään tiedä mikä se on.. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tykkäät lukea mun blogia. :) Palaan ihan varmasti syksyllä postaamaan.

   Tässä minun sähköpostiosoite, sinne saa laittaa viestiä milloin vain haluaa, tarkistan ne säännöllisesti:

   kirjoituskammio.blogi@gmail.com

   Poista