lauantai 6. heinäkuuta 2013

Tarina edennyt taas johonkin suuntaan

Paljon olen ollut youtubessa, mutta kirjoitin myös jonkin verran, kun teki mieli saada tarinaa taas vähän eteenpäin. Vieläkään ei olla itseasiassa, mutta 2 sivua tuli kirjoitettua taas. Olen sivulla 66/150. Tuli vähän sellainen olo, että Miia ei tiedä itkeäkö vai kirkua :D Kun hän ajattelee juuri kaikkea kamalaa ja häntä jännittää ihan kamalasti, että missä hän asuu nyt, kun äiti on kuollut. Jotenkin siinä kohtaa mihin lopetin, niin tuli sellainen olo, etten saa kirjoitettua mitään järkevää. Halusin katsoa taas youtubevideoita. Nytkin minulla on simsvideo kesken. Minä vaan jostain syystä tykkään simsistä niin kovasti näin kesäisin.
Päähenkilö ei seurustele vieläkään ja en tiedä missää kohtaa hän voisi alkaa seurustella vampyyripojan kanssa. Koko ajan tekee mieli kirjoittaa jotain sellaista, että vampyyripoika ja päähenkilön on vierekkäin sohvalla ja vampyyripoika suutelee päähenkilön hiuksia. Mutta sen aika ei ole vielä! Miksen voi tehdä tätä nopeammin?? Ärsyttää, kun olen näin hidas. Ja se 15 minuuttinen menee aivan älyttömän nopeasti. Ja silti minä itse kirjoittaja olen näin hidas. No pakkohan tämä iso urakka on tehtävä. Ja kun tässä on näin paljon uutta kirjoitettava! En ole vieläkään päässyt niihin vanhoihin lukuihin! Pitääköhän tuonne tarinan johonkin väliin ujuttaa jokin uusi luku taas jossain vaiheessa? Niitä pahiksen hyökkäyksiäkin on aikamoinen määrä, sen muistan aika hyvin. Ja sitten se loppu mietityttää minua edelleen. Mutta senkään aika ei ole vielä. Miksi olen näin hidas? Kysyn taas tätä, koska tämä hitaus ärsyttää minua.

Kyllä, pidän käsiksestäni edelleen, mutta tämä uuden kirjoittaminen tarinan väliin on jostain syystä kamalan vaikeaa, kun täytyy kaikenmaailman kuvailut tehdä ja kaikki. Ja päähenkilön ajatuksiakin täytyy siinä välissä kertoa. Hyvin se näytti alussa sujuvan, mutta sitten kun teki mieli lopettaa, niin yritin saada sen juuri sopivaan kohtaan ja sitten lopetin. Juuri nyt ei tee yhtään mieli kirjoittaa. Tekisi mieli pitää taas jokin hitsin kirjoitustauko, mutta minä haluan tämän tarinan etenevän, joten en voi. Kirjoittaminen sujuu ihan kohtuullisesti, mutta ei yhtään jostain syystä kiinnostaisi kirjoittaa. Kun haluaisin koko ajan olla youtubessa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti