lauantai 31. elokuuta 2013

Alkuun, keskikohtaan, loppupuolelle

Tällaista editoimiseni on ollut. Huomaan, että täytyy korjata fantasiatarinan 9. luvun alusta jotain, keskikohdasta ja siitä loppupuolesta, jota olen aikaisemmin ollut tänään editoimassa. Täytyy vähän miettiä tuossa kirjoittamisessa, että mitä viranomaiset minkälaisissakin tilanteissa tekisivät esim. poliisi. Olen jättänyt tuollaiset asiat kirjoittamisessa täysin miettimättä ja kirjoittamatta. Ja se ärsyttää minua.
Jos vaikka ottaisin juuri tällaisista asioista selvää. Kuten otin häistä paljon tietoa netistä. Häät eivät ole minulle kovin tuttuja, kun olen käynyt elämäni aikana vain yksissä häissä. Häät ovat kyllä ihana juhla. :)
Mutta siis harmitti, kun en ollut tajunnut sitä poliisiasiaa aikaisemmin. Mutta nyt sekin on korjattu.
Häiritsi editointia kyllä se, että veljeni kiljui jotain turhaa keittiössä niin lujalla äänellä, että se ärsytti kovasti.
Ai niin, minun piti kertoa, että olemme TAAS MAALLA! >:(
Ärsyttää, kun täytyy tänne tulla joka hiton viikonloppu. Onneksi kohta olen täysi-ikäinen ja saan päättää missä olen. Jos edes saan silloinkaan. Kun kaikki aikuiset luulevat, että saavat aina päättää minun asioistani, olin minä täysi-ikäinen tai en. Minun täytyy joku päivä lyödä nyrkkiä pöytään ja palauttaa ne maan pinnalle.
Mutta ei siitä sen enempää.
Kuuntelin taas musiikkia, kun editoin. Pääasiassa Musea. Muse♥
Onneksi huomenna pääsee kotiin, niin siellä voin editoida Libreofficella. Kun täällä maalla on se minun vanha koneeni, jossa on OpenOffice ja siinä on se tyhmä rajaus jokasessa sivussa. :( Onneksi LibreOfficessa ei ole.
Mutta hyvin selvisin tuolla OpenOfficellakin. Olen nyt siis sivulla 82. Vissii johtuu siitä, kun kirjoitan nyt OpenOfficella. Kun enkös ennen ollut sivulla 84? En enää ollenkaan tiedä millä sivulla olen milloinkin. Kun nyt olen juuri siinä kohtaa, mihin jäin viimeksi. Tai siis vähän pidemmällä, mutta kuitenkin.
Että sellaista editoimista tällä kertaa. Alkuun, keskikohtaan, loppupuolelle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti