tiistai 27. elokuuta 2013

Editointi jatkuu! ♥

No niin, nyt on editoitu ainakin pari sivua taas pitkästä aikaa fantasiatarinaa! En muistanutkaan miten pitkällä se luku jo oli. Ei siinä tarvinnut tehdä paljon mitään. Lopetin sitten editoimisen, kun olin saanut kuudennen luvun editoitua. Tuo LibreOffice on hyvä. :)
Riemastuin, kun luin koulussa Kirjastolta tulleen tekstiviestin. Haluatko todella kirjailijaksi? -kirja oli tullut sinne. Menin heti koulun jälkeen hakemaan sen. Ja kirjastolle täytyy maksaa varausmaksu sitten joku päivä. Toivottavasti saan sen pian maksettua, etteivät he siellä Kirjastossa ajattele, etten minä muka maksa laskujani. Tai siis maksuja, miten se nyt sanotaankaan.
Ja sain eilen luettua juuri sopivasti sen Elina Rouhiaisen Uhanalainen -kirjan. Oli hyvä kirja. En tiedä teenkö siitä arvostelua, kattoo nyt.
Palautin sen kirjan sitten Kirjastoon, kun kävin hakemassa sen varaamani kirjan. :) Olen jo lukenutkin sitä jonkin matkaa ja on hyvä kirja! Siitä saa varmaan paljon tietoa kirjamaailmasta.
Saa nähdä haluanko tuon kirjan luettuani enää ollenkaan kirjailijaksi, kun siinä varoitellaan niin paljon! :D
Mutta olen iloinen, että pääsin viimeinkin editoimaan taas. Jos sitä söisi jotain ja sitten lukisi taas sitä Haluatko todella kirjailijaksi? -kirjaa.

Ai niin, sori kun en kirjoittanut toista postausta eilen. Latasin LibreOfficen niin myöhään, etten alkanut enää siinä editoimaan, kun minua väsytti kamalasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti