keskiviikko 21. elokuuta 2013

Ikävä kirjoittamista ;__;

No niin, tulin taas kirjottelee tänne, ettei vaan tämä blogi unohdu. Ei täällä kai enää niin hirveesti taukojakaan tule olemaan, jos vaan on jokin aihe mistä kirjoittaa tänne. Ongelmahan on nyt se, että tähän uuteen tietokoneeseen ei ole asennettu uutta kirjoitusohjelmaa. Ihana iskäni kuitenkin auttaa minua selvittämään miten sellaisen saisi tähän koneeseen. Tosin en tiedä miten kauan siinä menee, ennen kuin hän ehtii selvittämään asiaa.
Pelkään, ettei minulla kohta ole riittävästi aikaa osallistua siihen romaanikirjoituskilpailuunkaan, jos tässä vielä menee kauan. Kun saan viimeinkin sen kirjoitusohjelma sotkun selvitettyä, minulla on kamala kiire. En paljoa ehdi siinä muita ihmisiä näkemään, kun täytyy pitää kiirettä sen kässärin kanssa. Kunhan vaan ei tule mitään muita esteitä (esim. blokki) niin sitten kaikki on ok. Kavereita voi nähdä koulussa, se riittää mulle. Ja sitten hetken voi hengata koulun ulkopuolella, kunnes menen sitten kotiin bussilla jatkamaan kässärin editointia. Sillä on oikeasti ihan hirvee kiire. Pelottaa niin kamalasti, etten saa mitään aikaiseksi ja sitten minä olen pettynyt itseeni, koska en saanut lähetettyä fantasiatarinaa Gummerukselle. Ja kun se liittyy kouluunkin se asia, niin se olis todella hienoa saada fantasiatarina valmiiksi ja lähettää se Gummerukselle. Muuten siitä tulikin mieleeni, että minä en ymmärrä ollenkaan, että miten sille Gummerukselle lähetetään niitä tekstejä. Kun netissä on jokin sellainen lähetyslomake, jonka kautta sen voi lähettää, mutta minä en ymmärrä miten se toimii. Voisiko joku auttaa minua kenties? :D
Minulle tuli ihan äsken ikävä henkilöhahmojani. Pitkään aikaan ei ole ollut ikävä kirjoittamista. Nyt on ja olen oikeastaan iloinen siitä, että viimeinkin se tapahtui. Kirjoittamisen kaipaaminen. Pitkään aikaan ei ole ollut sellainen tunne, että kirjoittaminen on kiva harrastus. Kun olen ajatellut kirjoittamista, se on tuntunut todella tylsältä. Että ei minua kiinnosta enää fantasiatarinakaan. Mutta onneksi siihen tuli nyt muutos. Minua kiinnostaa kirjoittaminen ja fantasiatarina.

Iskä selvittää tänään kaupungilla sitä kirjoitusohjelma asiaa, hän sanoi minulle nimittäin juuri äsken niin, kun lähti tästä kotoa. Ihanaa, kun iskäni on minulle niin kiltti :) Kai hän tietää sen, että kirjoittaminen on minulle todella tärkeää.
Toivottavasti pääsen sisälle tarinaan, niin kuin olen jo jankuttanut tässä parissa postauksessa ainakin. Tai oikeastaan en enää kunnolla muista mitä olen tänne kirjoittanut, kun en juurikaan täällä käy. Mutta kyllä olen seuraillut tilastoja aina silloin tällöin. Nyt rupean käymään täällä vähän enemmän, että ajatukset palautuisivat takaisin kirjoittamiseen. Jos vaikka saisin postattuakin vähän useammin, kuin kerran viikossa tai kerran parissa viikossa. Vai mites pitkiä nämä minun taukoni tässä ovat olleetkaan? :D Voi hitsi, kun en pysy enää mukana tämän blogin asioissa.

Mutta hei, mitä teille lukijoille kuuluu? Seuraatteko enää minun blogiani ollenkaan? Ilmoittautukaa kommenttiboxiin, haluan tietää miten teillä menee. No teidän blogeistannehan saa jonkin käsityksen, mutta kuitenkin, kertokaa nyt jotain mukavaa tuonne kommenttiboxiin, jos teille vaan sopii. :)

2 kommenttia:

 1. Täällä luetaan vielä. Vilkaisin tuota gummeruksen kisaa, niin siellähän lukee myös, että voi lähettää paperiversiona ja osoitteen/ohjeet saa kunhan on täyttänyt lomakkeet. tai sitten voi lähettää tekstin tiedostona, klikkaat sitä "valitse"-kohtaa ja saat valita tietokoneesi kansioista ja etsiä sieltä sen oikean tiedoston, kuin sähköpostiin liittäisi tiedostoja.

  Itse lomakehan on tosi helppo, eihän siinä kysytä edes paljon mitään. Ainoa vaikea on ehkä tuo takakansiteksti joka pitäisi keksiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeks, anteeks, ku en oo tätä ennen vastannu sulle ;__; harmittaa ihan tosissaan tää.

   Mutta siis, joo mun täytyy kattoo vähä tarkemmin niit gummerukselle lähettämisen juttuja. Kai mä siitä selviydyn joskus.

   Uutta postausta luvassa toivon mukaan vielä tänä iltana.

   Kiitos kuitenkin, kun ilmoittauduit olevasi vieläkin lukijani. <3

   Poista