perjantai 16. elokuuta 2013

Iloisia uutisia lukijat! :)

Moi! Ihan nopea postaus nyt, kun en kerran ole pitkään aikaan tänne kirjoitellut. Pikkuisen ongelmia on vielä editoimisen jatkamisessa, mutta eiköhän se selviä siitä vielä tässä kuussa. Olen nyt saanut uuden koneen ja sillä on kyllä todella hyvä kirjoittaa. Nyt en riko sitä näppäimistöä.
Mutta se itse ongelma kirjoittamisessa. Minun täytyy tietää, että onko sen koneen mukana tullut se kirjoitusohjelma, jonka voi sitten aktivoida. En osaa tuon paremmin selittää, mutta se on jokin Office kirjoitusohjelma.
Tämä kirjoitusharrastus auttaa minua opiskeluissani, vaikka en osaa nyt oikein selittää, että miten.
Minulle on kerrottu erilaisista kirjoituskilpailuista ja aion osallistua ainakin yhteen. Gummeruksella on se romaanikirjoituskilpailu, josta olen aikaisemminkin kuullut. Olen kohta täysi-ikäinen, joten voin osallistua siihen.
Mutta ennen osallistumista, minulla on vielä paljon hommaa. Täytyy päästä fantasiatarinaan sisälle. Siis että keskityn siihen täysin, etten ajattele koulua tai jotakin muuta.
Aivan, aion osallistua fantasiatarinallani Gummeruksen kirjoituskilpailuun. En ole pitkään aikaan osallistunut kirjoituskilpailuihin, mutta nyt osallistun. Minulla on aikaa siihen 27.10. saakka.
Kyllä minä varmaan saan siihen mennessä fantasiatarinan editoitua eikö niin? ;)
Täytyy vaan kiristää tahtia editoimisessa ja selvittää se kirjoitusohjelma asia.

Kesäni on mennyt hyvin. Olen levännyt ja ollut kavereiden kanssa. Koulukin alkoi tuossa 12.8. Nyt kun arki on alkanut, niin täytyy kirjoittamisenkin alkaa taas. En halua jättää fantasiatarinaa kesken. Kyllä sitä on tullut laiskoteltua ihan tarpeeksi.

Mites teidän kesänne on sujunut?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti