maanantai 26. elokuuta 2013

Kirjoitusintoa jostain??

Kyllä, olen yrittänyt lukea. Nyt olen tylsistynyt, kun ei tee mieli lukea. Jostain se kirjoitusinto on saatava, koska aion jatkaa editointia tänään! Uusi postaus tulee varmaan illalla, kun olen saanut jotain aikaiseksi. Olen varma, että tekstiä tulee kuin vettä vaan.
Taukoa on nyt tässä nimittäin ollut niin kauan, ettei pitäisi kirjoittamisessa olevan mitään hankaluuksia. Toivon ainakin niin.
Sen kyllä huomaa aina joka kesä, ettei kesä ole se sopivin vuodenaika kirjoittamiselle. Minulle se ei todellakaan ollut. Okei, editointi alkoi kesällä. Vai keväälläkö se jo oli? Taisi olla toukokuuta joo, kun aloitin. Silloinhan se alku oli aika laiska, kun olin todella väsynyt. Kun luin toukokuun erästä postaustani, niin siitä huokui kyllä se kamala väsymys, mitä silloin tunsin. Muistan sen hyvin.
Nyt en onneksi ole niin väsynyt. Koulussakin on alkanut sujua vähän paremmin, kun en ole niin väsynyt. Huomenna taas keittiöpäivä. Eikä jännitä yhtään! ♥ Tiedän että kaikki menee hyvin, kunhan vaan tietäisin monen aikaan aloitan hommat. Varmaan heti aamusta. Teen vaniljakastikkeen. Minulla on se ohje tuossa ja se vaikuttaa erittäin helpolta. Koulussa tänään en ollut niin varma pärjäämisestäni, mutta ryhmämme avustaja oli varma osaamisestani. Joten nyt minuunkin on se mieliala tarttunut vihdoinkin. Valitsin tämän alan, joten minä olen siinä hyvä. Miksi minun täytyy koko ajan vakuuttaa sitä itselleni? Ai niin, olen aina ollut epävarma.
Mutta en nyt puhu koulusta sen enempää. Sehän vaan on hyvä, että olen itsevarma nyt. Ja toivon mukaan tulen nykyään olemaankin. :)

Harmittaa, kun en muista yhtään miten jatkan tarinaa. Jos sitä muistaisi taas, kun jatkan editointia. Tiedän mitä kuudennessa luvussa (olinko menossa juuri siinä luvussa vasta??) en muista tarkalleen, mutta se luku mikä on kesken, niin siitä tiedän miten jatkan. Siinä käsitellään päähenkilön asumisjärjestelyjä.
En edes muista oliko vampyyripoika jo kertonut olevansa vampyyri! :o Oliko tämä tauko oikeasti näin pitkä, etten enää muista? Taisi se sitten olla, kun ei nyt todellakaan tule mieleen vastausta tähän asiaan. :(
Nyt onneksi olen taas alkanut kirjoittelemaan tännekin ja tämä on kivaa. Olisi vaan kiva jos sitä pääsisi itse asiaan: kirjoittamiseen. Jos minä tänään editoin sen käsillä olevan luvun (jota nyt täytyy jatkaa) niin sitten voisin sen jälkeen tulla tänne kertoilemaan miten meni. Olenko edelleen niin hyvä tarinan kertoja, kuin muistan?

Minua epäilyttää tässä minun kirjoittamisessani muuten yksi asia. Minun asiavirheeni. Niitä on tuossa kässärissä niin paljon!! :( Miten ikinä tulen selvittämään ne kaikki? En edes tiedä ehdinkö saamaan kaikkia kommentteja kaikkiin lukuihin teiltä koelukijoilta, kun tahdin täytyy olla niin nopea. C, onko sinulla aikaa jatkaa kässärini lukemista? Vai oliks se niin, että lähetin sinulle vain ne 7 lukua? En enää muista minkälaisen tiedoston olen kullekin koelukijalleni lähettänyt! AAARGH pää räjähtää kohta! Ärsyttää, kun ei muista mitään!!

Tämä koelukija juttu on mietityttänyt minua paljon. Miten ihmeessä pystyn saamaan mitään aikaiseksi, kun en ole varma saanko deadlineen mennessä kaikki kommentit KAIKISTA fantasiatarinan luvuista? Voi ei. Joskus tuntuu siltä, että kirjoittaminen on työtä. Kun ei tämä enää miltään mukavalta puuhastelulta vaikuta. Paitsi joskus, kun on oikein mukavaa kässärin parissa. ANGST. No turhaa kitisen enempää tästä kiireestä ja muististani. Yksinkertaisesti olen unohtanut monia kirjoittamiseen liittyviä asioita Ja sillehän minä en nyt voi yhtään mitään. :(

2 kommenttia:

  1. Lähetit minulle vain osan luvuista, mutten ole vielä niitä kaikkia käynyt läpi, sillä lopetin tietysti kun sinä lopetit. Voin alkaa pikkuhiljaa lukea eteenpäin, mutta minulla ei paljon tainnut olla jäljellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, hyvä että kerroit minulle tuon. :D

      Poista