lauantai 24. elokuuta 2013

Kirjoitusohjelma ongelmia edelleen

No niin, tänne tulee sitä postausta, jonka lupasin viime postaukseni kommenteissa! :)

On hyvä, että lukijani eivät ole kadonneet mihinkään, vaikkakin yksi vain ilmoitti lukevansa. Kuitenki luulisin, että loputkin lukijani eivät ole hylänneet minua. :)

Olen kuunnellut kirjoitusmusiikkejani. Oikeastaan Musea siis. Nytkin Knights of Cydonia soi taustalla. Sitä en ole niin useasti kuunnellut, mutta kuitenkin.

Niin, minun piti selittää siitä kirjoitusohjelma asiasta. Nykyään on ihan tyhmää, että kirjoitusohjelmasta täytyy maksaa ihan naurettavia summia. No iskä ymmärtää, että minun harrastukseni takia kannattaa uhrautua. Kirjoittaminen on minulle koti. Niin kuin varmaan kaikille kirjoittajille.
Olen lukemassa edelleen Uhanalaista. Se ei ota millään loppuakseen. :D Hyvä on, hyvä on, minä vaan olen ollut törkeen laiska lukemaan, vaikka Kesyttömän luin parissa päivässä. :D
Elina Rouhiainen on hyvä kirjoittamaan kirjoja, se täytyy myöntää.
Ja en ole piiiiiiiiiiiiiiiitkään pitkään aikaan lukenut yhtäkään Twilightia. Enkä ole myöskään katsonut niitä elokuvia. Se on jo aika paljon minulta, joka fanitan edelleen sitä kirja-sarjaa. Ja ne elokuvatkin ovat hyviä :)

Kävin tänään uimassa ja saunomassa uudessa rantasaunassamme. Se oli ihanaa ♥
Onneksi huomenna pääsee kotiin. Ei täällä mitään tekemistä ole, kun ei voi kirjoittaa. Enkä voi kyllä kotonakaan kirjoittaa, että sillä lailla. :/ Mutta ilmoittelen sitten, kun saan editoinnin taas käyntiin. Jos sitä ennen tulee tänne postattavaa, niin totta kai tulen tänne tarinoimaan taas kaikkea kivaa.

11 kommenttia:

 1. Hei, ei ole pakko maksaa - maksulliset ovat kyllä parempia joiltain ominaisuuksiltaan, mutta googlaa vaikka Libre Office - se on ilmaisohjelma, ja sen saa ladattua netistä. Siinä on kirjoitusohjelmakin, ja sitä on aika helppo käyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta sopiiks se Windows 8:iin?

   Poista
  2. Kyllä sen pitäisi sopia. Ohjelman voi ladata täältä: http://fi.libreoffice.org/

   Poista
  3. kiitos vielä. :) Latailen heti, kun olen näyttänyt tuon eka iskälle. Iskä lupas kattoo sitä mun kanssa vielä :)

   Poista
 2. En ole hylkäämässä sinua. On vain ongelmia kirjoittamisen kanssa myös. Ja opiskelu vie aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä tietää, että sinäkin luet vielä blogiani. :)

   Poista
 3. Minä myös hämmentelin tätä kirjoitusohjelmaongelmaa. Itse olen kirjoittanut Open Officella (ilmaisohjelma, googlaamalla nimen löytää) niin kauan kuin muistan, kunnes tänä vuonna sain Wordin joko yliopiston ilmaisjakelusta tai poikaystävän työn kautta ilmaiseksi, en muista. Ilmaisohjelmia on vaikka kuinka, erilaisilla ominaisuuksilla. Minulla meni todella pitkään ennen kuin totuin käyttämään wordia, enkä ole uskaltanut edes tutustua siihen syvemmin, kun tuntuu että aina kun painan jotain nappia, puolet tekstistä katoaa tai muuttuu täysin väärän näköiseksi. :D Pikkuhiljaa, pikkuhiljaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen itse nyt sillä kannalla, että lataan tälle koneelle sen LibreOfficen, mitä B.N. suositteli.

   Poista
  2. Open Officea ei ole enää olemassa - tai siis, se on käsittääkseni nykyisin tuo LibreOffice. :) Eli nimi on vaihtunut, ehkä se on myös parantunut. Ei sen lataamisesta ainakaan haittaa ole, ja sillä varmasti pääset jatkamaan kirjoitustasi!

   Poista
  3. Ah, no niin. Mietinkin että näin saattaisi olla, mutta tosiaan käytän tällä hetkellä itse toista ohjelmaa. :)

   Poista
  4. Minäkin käytän Wordiä, jonka olen todennut parhaaksi, mutta se tosiaan on aika kallis.

   Poista