torstai 19. syyskuuta 2013

AARGH! Miksen minä keskity editoimiseen?

Joo, vähän ärsyttää, kun päässä pyörii vaan lokakuun tapahtumat. Kun silloin on mukavia asioita tiedossa. Mutta siitä en puhu nyt vaan myöhemmin. Se häiritsee minun keskittymistäni paljon. Saan aina aikaiseksi editoida vaan yhden luvun. 6. luku on editoitu nyt ja sekin meni hyvin. Ei ollut hankala luku. Tekstiä piti lisätä joihinkin kohtiin ja kirjoitusvirheitä oli muutama. Joitakin lauseita piti muokata ja sain muuten käytettyä niitä muistiinpanoja tarinassa. Eli kerroin vampyyreista siinä. Hyvin se meni. Ja siitä verenhimostakin oli puhetta siinä luvussa. Huolestuttaa vaan nää vanhat luvut, kun en ainakaan ole saanut niille mitään muutosta. Siis silloin aikaisemmin. Varmaan 8. luvun paikkeilla tulevat ne vanhat luvut esiin. Niille täytyy keksiä jotkin muutokset.
Bloggaaminenkaan ei tunnu taas miltään, kun en keskity kunnolla editoimiseen. Tässä on kaikkea muuta ja kun lokakuussa homma pitäisi olla valmis. Tai oikeastaan ensi viikolla, sehän se minun deadlineni on. Eli lauantaina 28.9. 2013. Uskoisin että saan editoitua käsikirjoitukseni siihen mennessä. MINULLA ON 9 PÄIVÄÄ AIKAA, VOI APUA! :O Miten saan kaiken valmiiksi, jos lukuja on editoitavana vielä 13 ja päiviä on jäljellä 9? Kun editointi tahti on 1 luku per päivä. Aijai, taitaa vähän myöhästyä. Mutta en haluaisi olla myöhässä, kun haluan olla valmis deadlineen mennessä. Kai sitä editointia täytyy vielä tänään jatkaa. Jos vaikkapa editoin vielä yhden luvun ja sitten lopetan editoimisen tältä illalta. Editoimisaikaa tälle päivälle on vielä, kun kello on puoli 7. Kaverini soittaa 7, niin siihen mennessä 7. luku täytyy olla valmis. Jos vaikka saisin jotain aikaiseksi tässä vielä editoimisessa. :)

5 kommenttia:

 1. Harmi että editointisi takkuilee. Muistahan nyt kuitenkin, että itse kilpailun deadline on vasta kuukauden päässä omastasi. Voit siis ihan hyvin höllentää tavoitettasi.

  Meillä oli aikaisemmin juttua vampyyrikirjallisuudesta. Oletkohan törmännyt aikaisemmin oheiseen blogiin? Blood Manifest - Vampireblog on suomenkielinen vampyyriblogi, jossa on arvosteluiden lisäksi myös postauksia vampyyrilegendoista jne. Kannattaa tsekata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti kun linkitit tuon blogin mulle! On todella mielenkiintoinen nimittäin tuo blogi. :)

   Joo, täytyy höllentää tavoitetta. Tänään kuitenkin aion editoida jossain vaiheessa, kunhan kerkeää. Olen menossa jo 9. luvussa, kun postaukseni jälkeen editoin vielä lisää. :D

   Poista
 2. Jos kiinnostaa

  http://www.freewebs.com/iltahamaralarp/vampyyrit.htm

  VastaaPoista
 3. Ja tuo ei ollut minun. Estin vain oman blogiani varten tietoa. :D

  VastaaPoista
 4. Kiitos tuosta linkistä Regina! Ja tuo sinunkin blogisi on kyllä mielenkiintoinen ! :)

  VastaaPoista