sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Fantasiatarina 12. luvun editointi

Jee, nopeasti edetään! Luulen, että valmista on jo ensi viikolla!  Siis jos tällainen vauhti jatkuu, niin oikeasti ehtisin vaikka parannella kaikkia lukuja vielä lisää! Jos tämä ei vaikka olisikaan ainoa kunnon editointikierros. Mutta pahiksen hyökkäyksiä täytyy varmaan vähän karsia. Ja loppua muuttaa. Mutta siis 12. luvussa mennään ja siinä on ollut vain hiukkasen korjailuja. Yhden vampyyriperheenjäsenen yliluonnolisen kyvyn poistin. Muille varmaankin saa jäädä ne kyvyt mitä heillä nyt onkin.
Olen miettinyt tänään myös sitä Gummeruksen kirjoituskilpailua. Sillä ei ole mitään kiirettä. Ehdin kyllä hyvin osallistumaan siihen tässä kuussakin jopa, kunhan olen aivan varma, että kässäri on nyt valmis. Ja pisti mietityttämään se asia, että voiko sinne lähettää sarjan ensimmäisen osan? Ei se minusta mikään mahdottomuus pitäisi olla. Mutta huolestuttaa vaan. En ainakaan huomannut mitään mainintaa siitä ettei se saisi olla sarjan ensimmäinen osa. Kun siellä Gummeruksen sivuilla ei kamalasti sääntöjä ole.
Mutta siis editoiminen sujuu paremmin kuin hyvin. Miten tämä nyt onkin näin nopeaa? No luvut ovat lyhyempiä ainakin. Niin ja lisäsin sen vampyyriperheen historian kertomisen 11. lukuun. En kuitenkaan kaikkien saanut siihen mahdutettua, koska paikalla eivät olleet kaikki vampyyrit.
Gummeruksen sivuilla ei myöskään sanota, että tarvitseeko kilpailuun lähettää saatekirjettä käsikirjoituksen mukana. Kai sinne täytyy. No varmuuden vuoksi varmaan lähetän sen.
On ollut oikein onnistunut päivä tänään. Editoin varmaan loppuun fantasiatarinan 12. luvun ja vielä 13. luvunkin. Jos sitä innostuisi vielä 14. luvunkin kanssa puurtamaan. Mietinkin, että pitäisikö 14. luku poistaa kokonaan, koska se on aika turha. En pidä sen ideasta enää.
Niin ja tulimme kotiin kolmen aikaan. Olen sitten täällä kotona editoinut sitä 12. lukua ja kohta sekin on jo valmis. Olen nyt menossa sivulla 104. Ja fantasiatarinassa on nyt sivuja yhteensä 164 jos oikein muistan.
Muuta kerrottavaa ei nyt ole. Jos sitä saisi edettyä vielä fantasiatarinassa vielä tänä iltana. Musen soidessa taustalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti