keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Fantasiatarinan editointi menossa vasta luvussa 2

No niin, taas on jatkettu fantasiatarinan editointia. Ihan hyvin meni. Jouduin yhden lauseen korjaamaan, kun se oli vähän sekava. En osaa edes selittää sitä, että mitä siinä oli korjattavaa, mutta kuitenkin.
Eilen en editoinut yhtään. Oli vähän huono päivä editoimiselle se päivä, joten päätin olla kokonaan editoimatta. Ei huvittanut lukea mitään eikä editoida fantasiatarinaa. Nythän pitäisi pitää kiirettä fantasiatarinan kanssa. Tai ei kovin paljon, mutta haluaisin, että fantasiatarina on valmis 28.9. 2013, niin kuin täällä olen jo selittänytkin. Kyllä minä saan sen valmiiksi vielä, kunhan vaan melkein joka päivä editoin luvun kerrallaan. En taaskaan jaksanut yhtä lukua pidemmälle editoida. Jotenkin vaan tuntuu siltä, että luku per päivä riittää. Lukujahan on 20 niin kyllä tässä aikaa on. Kunhan vaan en jätä muuta kuin yhden päivän välistä, jos alkaa laiskottaa. En saa enempää laiskotella.
Kirjoitusvirheitä oli myös jonkin verran ja pilkkuvirheitä oli myös. Ja olihan siellä pari asiavirhettä muistaakseni myös.
Tavallisia virheitä siis mitä voi sattua. Niin yksi oli sellainen, että alussa oli puhe ylihuomisesta, niin jossain vaiheessa oli muuttanut sen huomiseksi. Elikkä siis päähenkilön piti soittaa vampyyripojalle ylihuomenna, mutta olinkin sen muuttanut huomiseksi. Mietin siinä sitten hetken, että onko se siis ylihuominen vai huominen. Muutin sen takaisin ylihuomiseksi hetken miettimisen jälkeen.
Huomasin taas, miten hyvää tekstiä olin kirjoittanut 2. lukuunkin. Sitä oli mukava lukea.
Huomenna on vaikea luku editoitavana. Minun pitäisi jollain lailla täydentää sitä taistelukohtausta, joka on 3. luvussa. Siinähän ensimmäisen kerran se paha vampyyri esiintyy. Jännittää vähän, että miten se menee. Toivottavasti en jätä huomenna kokonaan editoimatta. Ja jos jätänkin, niin se vaan johtuu siitä, etten jaksa.
Ylihuomenna täytyy tehdä ruoka koko koululle. Se on joku nälkäpäivän ruoka. Me tehtiin sellainen viime lukuvuonnakin. Mutta se ei tainnut olla silloin koko koululle.
Ei minua hirveästi edes jännitä perjantai. Tai ei oikeastaan yhtään. Mutta kai huomenna alkaa jo jännittää, kun saan tietää mitä teen. Toivotaan kuitenkin ettei ala, koska sitten mietin sitä kotona huomenna iltapäivällä ja sitten minulle tulee paha mieli, kun mietin kuumeisesti, että meneekö se päivä hyvin vai huonosti.
Tänään pitäisi vielä yksi kouluhomma tehdä. Nimittäin kirjoittaa kalenteriin miten meni päivä. Taidankin sen tehdä nyt heti, kun ei ole enää mitään muuta kerrottavaa tänne blogiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti