maanantai 30. syyskuuta 2013

Fantasiatarinasta editoitu taas 2 lukua

No niin, nyt olen menossa sivulla 123/156. Sivumäärä kasvoi, kun sain vähän muokattua taas fantasiatarinaa. Enkä saanut lukua pidemmäksi, vaikka olisin halunnut. Kun en tiedä ollenkaan miten parantaa sitä 15. lukua, mitä olin juuri äsken korjailemassa. 14. luku oli aika helppo, mutta sekin oli aika lyhyt. A4 liuskoissa sivuja oli 4. Mutta pääasia, että tarinassa on muut luvut hiukan pitempiä. :)
Eli huomenna editoin 16. luvun ja toivon mukaan myös 18. luvun. Sitten huomisen jälkeen olisi vielä yksi päivä, jolloin voisin editoida 2 lukua, ja sitten se minun hirveä stressini tämän kirjoittamisen kanssa olisi ohi. Jos sitten saisin lähetettyä fantasiatarinan Gummerukselle. Hetkinen.. eli 3. päivä lokakuuta jolloin minun synttärini ovat, niin silloin fantasiatarinan pitäisi olla valmis. Sitten minulla on ikää osallistua siihen kilpailuun, joten tämähän meni erittäin hyvin. :D Jos vaan saan aikaiseksi editoida näinä kolmena päivänä.
Eli korjasin taas kerran niitä kirjoitusvirheitä ja lisäilin ihan vähän tekstiä väliin. Ja piti korjailla eräs sellainen kohta, mikä olisi ollut oikeassa elämässä hankala toteuttaa. Kun eihän päähenkilöllä siinä kohtauksessa ollut käytössään autoa. Joten mitä se hänen autonsa teki parkkipaikalla?!? Ihan järjetöntä, joten se kohta oli ehdottomasti korjattava. Muita tällaisia epäkohtia ei ollut. Mutta jotenkin tuntuu siltä, että kässäri tarvitsee enemmän korjattavaa, mitä minä pystyn tekemään. Kun se tuntuu jotenkin niin vieraalta ja tylsältä kässäriltä just nyt. En tiedä pidänkö tuosta enää. Kun se tarvitsee jotain enemmän, mutta en osaa tehdä sille mitään tuon ihmeellisempää. Haluan siitä paremman, mutta en tiedä miten saan siitä paremman. Turhauttaa taas vaihteeksi tällainen.
Mutta kai tuo kelpaa. Ei se nyt niin huono voi olla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti