perjantai 6. syyskuuta 2013

Ilta ahkerointia

Muistin joskus puoli kahdeksan aikaan, että minun täytyy tehdä siihen meidän koulumme lehteen kirja-arvostelu jostain minun lukemastani kirjasta. Päätin aloittaa Twilight -sarjasta, koska sehän on minulle hyvin rakas sarja. :) Se meni paremmin kuin odotin. Koulussa kun en muistanutkaan, miten surkea olen arvostelemaan mitään ilman, että paljastan liikaa kirjan juonta. Sitten tulin jo vähän katumapäälle, kun pelkäsin etten edes osaa arvostella kirjoja. No siitä tuli parempi kuin odotin. Aion näyttää sen äidille ja kysyä, että vaikuttaako teksti ihan hölmöltä, vai onko se just nyt hyvä. Vaikuttaa siltä, ettei sitä niin paljon ainakaan tarvitse korjailla.

Joo ja sitten muistin, että voisin lisätä taas vähän kuvailua fantasiatarinan viimeiseen lukuun, mutta ei sitä tarvinnutkaan, koska muistin sen kohdan väärin, mitä olisin korjaillut. Mutta löytyi siitä muuta korjailtavaa. Koska onhan se ihan hölmöä, että jos kerran mennään auto-ostoksille jollakin toisella autolla, jota ei vaihdeta, vaan ostetaan uusi auto ja matkassa on edelleen mukana se auto, millä oltiin matkustettu Helsinkiin saakka. Joten minun piti korjata se, että vampyyripoika menee omalla autollaan kotiin ja päähenkilö menee sillä uudella autolla kotiin. Onneksi tajusin tuon, koska olisin ollut aika nolona, jos olisin huomannut sen myöhemmin. Nyt sitä ei kuitenkaan tarvitse murehtia, kun kömmähdys on korjattu.

Niin ja en ole muistanut täällä hehkuttaa uutta MUSEN biisiä. Se on vaan niin ihana:

Siinä.
Olen kuunnellut tuota biisiä bussissa koulumatkoilla. Sitä on kiva kuunnella samalla, kun matkustaa bussilla.
Olen tyytyväinen siihen, että sain tänään paljon aikaiseksi. Ja vielä tyytyväisemmäksi minut tekee se, että tajusin itse epäloogisuuden tekstissäni. Yleensä en tuollaisia asioita huomaa. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti