maanantai 14. lokakuuta 2013

Viimeinkin sain jotain tehtyä

Viimeinkin sain avatuksi fantasiatarinan tekstitiedoston. Ja pääsin etenemään aika hyvin. Editoin fantasiatarinan 16. luvun lopun ja sitten editoin 17. lukua. Sitä vaan mietin, että onko siinä sama idea, kuin Houkutuksen lopussa, mutta jos siinä on vähän erilaisempaa menoa, niin eiköhän se ole ihan ok?
En tiedä. Mitä muuta minä siihen sitten keksin, jos en pidä tuota ideaa siinä? En ole tässä ajassa keksinyt ainuttakaan uutta ideaa siihen tilalle, joten saakoon olla tuo mikä on, kun aikaa on niin vähän. Ja jos hyvin käy, niin joku päivä ehdin vielä lähetellä niitä sähköpostejakin ihmisille :)
Kiirettä pitää kyllä, mutta hyvin tässä ollaan tänäkin päivänä selvitty. Eiköhän se siitä, kunhan vaan saan tehtyä ruoan perheelle niin voin katsoa, jos siinä aikaa jää syömisen jälkeen lähetellä sähköposteja. Aikaa on rajallisesti nykyään.
Nyt kun olen aika kauan ollut tässä koneella, niin voisi tehdä toki sen ruoan (nauhapastaa ja jauhelihakastiketta) ja sitten jos lähtis sinne uudelle kämpälle. Ellei sitä ennen ehdi lähetellä niitä sähköposteja.
Tässä kun muutenkin on kaikenlaista. Pitäisi nähdä joku päivä kavereita ja esitellä asuntoo, jos heitä kiinnostaa tulla katsomaan jo tällä viikolla sitä. Muutan siis tällä viikolla. Mutta en sano minne.
Eli siis minun piti selitellä vielä siitä editoinnista. Se meni yllättävän hyvin. Luin kyllä aika nopeaa tahtia sen 17. luvun koska katsoin kelloa vähän aikaa sitten ja se onkin jo niin paljon, että ruoan kanssa tulee TAAS kiire. Sain aika kivasti uutta tekstiä tällä kertaa 17. lukuun. Huomasin juuri sellaisen kohdan mihin sopi se juttu minkä keksin kirjoittaa siihen. Olen tyytyväinen siihen, että sain patistettua itseni editoimaan. Nyt ei tunnu enää niin pahalta. Loppuillan voi tehdä ihan kaikkea muuta. Enää 3 lukua täytyy editoida. Ja jos saan ajoissa apua kolmen luvun kanssa ja saan editoitua ne, niin olen kyllä TODELLA tyytyväinen. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti